45 évesen édesanya lesz Osvárt Andrea: pocakos fotóval tudatta az örömhírt

Premiere of the series "The Therapy" - Photocall
dpa/picture alliance via Getty I/Premiere of the series "The Therapy" - Photocall - picture alliance
gólyahír anyaság Osvárt Andrea
Közösségi oldalán jelentette be az óriási hírt a színésznő: 45 évesen anyai örömök elé néz. Osvárt Andrea nem is lehetne boldogabb, ahogyan azt pocakos fotója mellé is írta.

Osvárt Andrea a közösségi oldalán, egy fürdőruhás fotóval tudatta, hogy hamarosan anyai örömök elé néz, első gyermekével várandós. Fájdalmas szakítása után rövid időn belül talált rá a szerelem a színésznőre, aki kapcsolatát nagyon óvja a nyilvánosság elől.

Osvárt Andrea
45 évesen anyai örömök elé néz Osvárt Andrea
Forrás: WireImage

45 évesen anyai örömök elé néz Osvárt Andrea

Osvárt Andrea kedveséről annyit tudni, hogy Bécsben él, így a színésznő ingázik Budapest és Bécs között. De elmondása szerint nagyon élvezi a kétlaki életet.

Igen, igen, úgy látszik, hogy egyrészt valahol szeretem ezt, tehát hogy nem tudok kibújni a bőrömből. Életkörülmények hozták, igen, úgy választottam párt, akinek bécsi kötődése van, és ezért ingázunk oda-vissza, nincs azért az olyan messze, szóval autóval, vonattal is két és fél óra alatt, mintha Pécsre mennénk le 

 

 - idézte a Bors Andreát.

„Meg amikor kint vagyok, akkor az még egy új élethelyzet számomra, és ott is egy kicsit így arra van időm, hogy átgondoljam az itteni ügyeimet, dolgaimat, meg akár a laptopon bepótoljam az elmaradásaimat” – tette hozzá.

Az örömhírt Andrea a közösségi oldalán osztotta meg:

Sohase voltam boldogabb

 - írta a fotója mellé.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.