Hosszú hajjal és nagy szakállal modellkedik Pierce Brosnan: a 71 éves színész még mindig vadító - FOTÓK

Pierce Brosnan james bond
Szexi férfi hetven felett? Na, ide nézzetek! Az egykori James Bond, Pierce Brosnan modellnek állt. Az egyik neves divatház őszi kollekciójáról készült képeken egyértelműen látszik, hogy a színésznek esze ágában sincs megöregedni!

A 71 éves ír  színész egy neves olasz divatcég legújabb kampányának arca lett, ami egy újabb mérföldkő a karrierjében. A stílus és elegancia szinonimájává vált Pierce Brosnan tökéletes választás volt a luxusmárka számára, amely híres az időtálló dizájnról és a kifinomult férfidivat képviseletéről.

Pierce brosnan
Pierce Brosnan 
Forrás: Getty Images 

Pierce Brosnan, az örök elegancia megtestesítője

Pierce Brosnan karrierje során mindig is a sármos és elegáns férfi szerepében tündökölt, így nem meglepő, hogy egy olasz divatcég felkérte őt, hogy legyen az új kollekció arca. Brosnan nem csak a 007-es ügynök szerepében sugárzott magabiztosságot és stílust, hanem a vörös szőnyegen is mindig kifogástalan megjelenéséről volt híres. A divatház ezzel a választással új szintre emelte kampányát, amely az idősebb, érett férfiak stílusát és eleganciáját hivatott ünnepelni.

A 71 éves színész kortalan vonzereje, kifinomult megjelenése és kisugárzása tökéletesen illeszkedik a cég által képviselt stílushoz. Pierce Brosnan megtestesíti mindazt, amit a modern férfi jelent: időtlen eleganciát, magabiztosságot és kifinomultságot.

A klasszikus stílus újraértelmezése

A kampány, amelyben Brosnan szerepel, a divat klasszikus értékeit hozza vissza modern köntösben. Brosnan karizmatikus jelenléte és kifogástalan stílusérzéke tökéletesen illeszkedik a kampány üzenetéhez: az elegancia nem kor kérdése, hanem hozzáállásé.

Modellkarrier a színészi pálya mellett

Pierce Brosnan számára nem ez az első alkalom, hogy divatkampányban szerepel. Bár a filmsztárként szerzett hírneve alapján is elismert, Brosnan az évek során többször dolgozott együtt különböző márkákkal. A mostani felkérés azonban különösen kiemelkedő, mivel a divatház és a színész kapcsolata korábbi időkre nyúlik vissza, Brosnan ugyanis gyakran viselte az olasz divatcég öltönyeit a vörös szőnyegen és a filmekben is.

Az időtlen stílus üzenete

A kampány célja, hogy inspirálja az érett férfiakat arra, hogy bátran vállalják fel stílusukat, ne bizonytalanítsa el őket az idő múlása. Brosnan, aki az évtizedek során sokat változott, de eleganciáját soha nem veszítette el, tökéletes példa arra, hogy a stílus valóban kortalan.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.