Elárverezik Rod Stewart és Penny Lancaster ritka családi fotóját

Haute Living Celebrates Sir Rod Stewart With The Singapore Tourism Board, Artist Johnathan Schultz At Sushi Roku's Off The Grid at F1 Las Vegas
Getty Images via AFP/2023 Getty Images - Getty Images via AFP
állatmentés Penny Lancaster Sir Rod Stewart jótékonysági árverés
A beteg és sérült kutyák ügye sokakat megmozgat, ahogy a mentett cicák és más házi állatok is sorsát is sokan a szívükön viselik. Így van ezzel Rod Stewart és felesége, Penny Lancaster A pár egy olyan családi fotót osztott meg magáról, amelyen szeretett labrador kutyájukkal, Lilivel pózolnak.

Rod Stewart és felesége, Penny Lancaster ritkán oszt meg olyan fotót, amelyen szeretett labrador kutyájukkal, Lilivel pózolnak, ám most kivételt tettek, hogy támogassanak egy a szívükhöz közel álló ügyet. A képet a Hopelessly Devoteddel osztotta meg, hogy támogassák a Celia Hammond Animal Trustot, amely egy olyan jótékonysági szervezet, amely beteg és sérült háziállatoknak nyújt alapvető állatorvosi szolgáltatásokat olcsón, valamint mentési és befogadási szolgáltatást nyújt a nem kívánt, elhagyott és kóbor macskáknak Londonban és a délkeleti régióban.

Theirworld Los Angeles Reception With Astley Clarke, rod stewart és penny lancaster
Rod Stewart és Penny Lancaster törődik az elhagyott és beteg állatokkal
Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images

A képen, amelyet tinédzser fiuk, Alastair készített, a 79 éves rockénekes Rod Stewart és 53 éves modell felesége, Penny egy tökéletesen ápolt gyepen pózol, középen saját mentett kutyájukkal.
 

A kampányban nem csak Rod Stewart és Penny Lancaster vesz részt

A fotó a Celia Hammond Animal Trust Instagram-oldalán jelent meg, és renegeteg másik híresség is részt vesz benne a saját kutyájával. A galériához a következőt írták:

„Izgalmas hírek! Örömmel jelentjük be, hogy elindult a Reménytelenül odaadó kampány, amit barátunk, Mark Aldridge hozott létre, ünnepelve azt a hihetetlen köteléket, amely szőrös barátaink és köztünk van! Erre a különleges kampányra Mark összeállt néhány csodálatos celeb barátjával, akik mindegyike szívhez szóló történetet írt arról, miért szereti a saját állatait. Ezek a személyes történetek, melyeket a róluk és szőrös társaikról (mancsnyomokkal kiegészítve) dedikált fotókkal párosítva gyönyörűen bekereteztek, és most egy online jóékonysági árverésen elérhetőek!

Olyan hihetetlen sztárok közreműködését találod, mint Martin Gore (Depeche Mode), Howard Jones, Lorraine Kelly, Claudia Winkleman, Sharleen Spiteri, Gabby Logan, Sir Rod Stewart, Penny Lancaster, Joss Stone, Craig Doyle, Schiller, Patsy Kensit, Glynis Barber, Michael Brandon, Kerry Ellis és Dame Arlene Phillips.

Johnny Depp is benne van! Nagylelkűen adományozott egy dedikált, limitált kiadású portrét önmagáról”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.