Salma Hayek Angelina Jolie fiaival dolgozott együtt: a színésznő elárulta, milyen volt a közös munka

2024 Toronto International Film Festival - "Without Blood" Premiere
Getty Images/2024 Toronto International Film Festival - "Without Blood" Premiere - Robin Marchant
közös munka Salma Hayek Angelina Jolie
A Without Blood című film forgatásán dolgozott együtt Angelina Jolie fiaival a színésznő. Salma Hayek Jolie által írt és rendezett film főszereplőjeként szorosan együtt kellett működnie Paxszal és Medoxszal.

A napokban mutatták be a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon Angelina Jolie legújabb filmjét. A Without Blood című dráma egyik főszereplője Salma Hayek, aki elárulta, hogy milyen volt Jolie fiaival a közös munka. Pax és Madox a rendezőasszisztensi részlegen dolgoztak.

Salma Hayek, Angelina Jolie
Salma Hayek és Angelina Jolie a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon
Forrás: Getty Images

Salma Hayek elárulta, milyen volt a közös munka Angelina Jolie fiaival

A színésznő szerint Jolie fiai nagyon keményen dolgoztak és komolyan vették a feladatukat.

Megkapták a stáb tiszteletét, jól bántak a stábtagokkal, nagyon a helyükön voltak. Nem úgy viselkedtek velem, ahogyan odakint. Nagyon is úgy voltak, hogy jönnöd kell, én meg azt mondtam, oké. Elég szórakoztató volt

– magyarázta a színésznő a People magazinnak. 

Hayek elmesélte, hogy a közös munka elején még viccelődött a fiúkkal, de miután ráébredt, hogy nagyon komolyan odateszik magukat, leállt a cukkolásukkal. 

Nem ez az első alkalom, hogy Jolie együtt dolgozik a gyerekeivel

Áprilisban már hírt adtunk arról, hogy a színésznő együtt dolgozott 15 éves lányával, Vivienne Jolie-Pittel a The Outsiders című Broadway-musicalen. Vivienne asszisztensként segítette édesanyja és a zeneszerző Justin Levine munkáját a színdarabban. 

A büszke anyuka elmondása szerint lánya nagyon komolyan vette a rá bízott feladatokat. Arra a kérdésre pedig, hogy ki a legnagyobb színházrajongó a családban, egyértelmű volt az édesanya válasza.

“Határozottan Viv az. Minden kétséget kizáróan. Simán helyreigazít. Rám szól, hogy »Nem olvastad a memót? Ezt és ezt kell megcsinálnunk, ezeken a pontokon kell végig mennünk«. Nagyon kemény asszisztens, aki nagyon komolyan veszi a dolgát” – mondta a színésznő a People magazinnak. 

Angelina Jolie az összeomlás szélén áll: a barátai aggódnak érte

A színésznő mostanában rengeteg nehézséggel néz szembe, és barátai szerint a stressz kezd úrrá lenni rajta. Angelina Jolie egyszerre küzd karrierjében és magánéletében is, ami már a fizikai és mentális egészségére is hatással van. Egy bennfentes szerint Angelina rendkívül elfoglalt, és reggeltől estig dolgozik: 

Amint felkel, egészen addig, amíg este le nem fekszik, megállás nélkül dolgozik.


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.