Politikusok döntik el, kihez mehet feleségül - Köztulajdonná vált a fiatal nő

A nemzet lánya Kovács Gyopár sorozat
Cseh minisorozatot indít útjára a CANAL+. A nemzet lánya választás elé állítja a főszereplőt és magával rántja a nézőt is.

Egy fiatal nő romantikus szerelmi története A nemzet lánya minisorozat. A lánynak ingatag történelmi időkben kell megtalálnia a boldogságot és helytállnia.

A nemzet lánya
A nemzet lánya egy olyan szerelmi, politikai történet is, amely egy társadalmi ideál mesterséges megteremtéséről szól.
Forrás: ©Assunta Servello

A nemzet lánya nem akar megfelelni

A fiatal nő élete a korabeli nyilvánosság előtt zajlik, annyira, hogy mindenki jobban tudja, mi lenne a legjobb neki. Szülei halála után évekig titokban tartották, hogy árva, majd országos jótékonysági lottót tartottak, hogy hozományt gyűjtsenek neki. Ezzel a lány sorsa megpecsételődött: köztulajdonná vált, aki helyett politikusok döntik el, kivel csókolózhat először, és kihez mehet feleségül. A lázadó Zdeňkának azonban esze ágában sincs megfelelni az elvárásoknak, inkább az ellenállás irányába mozdult, magára haragítva ezzel a közvéleményt. A nemzet lánya egy olyan szerelmi, politikai történet is, amely egy társadalmi ideál mesterséges megteremtéséről szól.

Kovács Gyopár:  „Engem mindig a szívem vitt előre”

Kovács Gyopár, színésznő a sorozat - amelyről bővebben itt írtunk - kapcsán elmesélte, hogyan értékeli a lenyűgöző kosztümös történetet: „Ha beleképzelem magam a főszereplőnő helyébe, azt hiszem inkább a lázongó oldalát képviselném a dolognak, mert engem mindig a szívem vitt előre, a döntéseimet is az alapján hozom meg, hogy mit diktál a szívem.  El tudom képzelni, hogy ez hosszú távon nem mindig lesz ez célravezető, sőt volt már olyan szituáció az életemben, amikor problémát okozott, de általában én sem hagyom figyelmen kívül, amit a szívem diktál. A nemzet lánya egy olyan magával ragadó történet, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Ábrándozó típus vagyok, sokat vagyok a saját fejemben, a saját világomban, minden értelemben és ez a szerelemben sincs másképp” - idézi a Bors

A Direct One TV szolgáltató műsorkínálatban elsősorban CANAL+ gyártású prémium televíziós tartalmak, valamint a TV szolgáltató francia médiacsoport által gyártott sorozatok, köztük exkluzív tartalmak és országos premierek érhetők el. A nemzet lánya szeptember 30-ától már megtekinthető a Direct One összes felületén.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.