André Rieu jövőre visszatér: ismét Budapesten koncertezik a keringőkirály

André Rieu
Andre Rieu Vrijthof 2017. Foto: Marcel van Hoorn./Foto: Marcel van Hoorn - Marcel van Hoorn
Johann Strauss Zenekar koncert fellépés
Vadonatúj, lenyűgöző és magával ragadó, a nagy popzenei stadionkoncertek látványával vetekedő produkcióval tér vissza jövőre Budapestre a világhírű hegedűművész és karmester. André Rieu hazánkban is rendkívül népszerű.

André Rieu a holland „Hegedűkirály” a Johann Strauss Zenekar élén és számos nemzetközileg is elismert szólista társaságában 2025. november 28-án lesz látható újra az MVM Dome-ban.

André Rieu
André Rieu hazánkban is népszerű előadó
Forrás: Marcel van Hoorn

André Rieu a világ egyik legsikeresebb előadója

40 millió eladott albummal, több mint 500 platina díjjal, közel 10 millió Facebook-követővel, több milliárdos nézettséggel a YouTube-on, évente több mint félmillió nézővel világszerte, a karizmatikus hegedűművész kétségtelenül a világ egyik legsikeresebb előadója. „André Rieu hazánkban is rendkívül népszerű, nem véletlen, hogy az idén novemberi koncertjére pillanatok alatt elfogytak a jegyek” – mondta Horváth Roland, a fellépést szervező Koncertpromo ügyvezetője. 

Jövőre is Budapestre jön a keringőkirály

„A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban - sok rajongó örömére - jövőre ismét sikerült a „keringőkirály”-t Magyarországra csábítani, aki már egy meglepetéssel is készül a hazai közönség számára”- tette hozzá a főszervező. A közönség tehát ismét egy elbűvölő estét élhet át, amelyen az opera, musicalek és operettek időtlen klasszikusai, valamint gyönyörű filmzenék, népszerű dallamok és természetesen romantikus keringők is megszólalnak majd, pazar jelmezekkel és varázslatos látványvilággal kiegészítve a korosztályokon átívelő élményt.

Tudtad? 

Kevesen tudják, hogy Anthony Hopkins színész 50 éve írt egy keringőt, de sosem merte meghallgatni, mit komponált. Egyszer azonban meghallotta André Rieu játékát és azt mondta, ő lesz az, aki eljátssza a keringőt. Felhívta a holland karmestert, aki büszkén vállalta a feladatot. Hopkins érthető módon nagyon meghatódott, amikor először hallotta szerzeményét, amely tényleg csodálatos lett. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.