Diddy dühös és tagad: újabb 120 ember állítja, hogy a rapper szexuálisan zaklatta

Sean Diddy Combs
AFP - AFP
Diddy súlyos vádak szexuális bűncselekmény
A többek között szexkereskedelemmel, zsarolással és zaklatással vádolt rapper újabb perekkel kell, hogy szembe nézzen. Újabb 120 ember jelentkezett azt állítva, hogy Sean Diddy Combs szexuálisan zaklatásának áldozatai. Van közöttük olyan, aki az állítólagos események pillanatában még kiskorú volt.

Az állítólagos áldozatok több pert indítanak Diddy ellen. Beadványaikban részletesen leírják majd a szexuális zaklatás vádját, amely több mint 25 évet ölel fel. Az áldozatok között olyan nők és férfiak is vannak, akik a bejelentett támadások idején még kiskorúak voltak. A texasi vádak bejelentését követően Combs egyik ügyvédje azt mondta, hogy védence „nem tud a vakmerő médiacirkusz minden érdemtelen állításával foglalkozni”.

(FILE) Diddy's Los Angeles and Miami Homes Raided by Federal Law Enforcement
Diddy szrint a vádak hamisak és rágalmazóak, és alig várja, hogy ezt bizonyíthassa
Forrás: NurPhoto via AFP

Diddy határozottan és kategorikusan tagadja az újabb vádakat, és alig várja, hogy bebizonyítsa ártatlanságát

A börtönben ülő Diddy hamisnak és rágalmazónak tartja az ellene felhozott vádakat, azt mondja, minden olyan állítás, miszerint szexuálisan zaklatott volna bárkit, beleértve a kiskorúakat is, hamis. Ügyvédje szerint a rapper határozottan és kategorikusan tagadja az újabb vádakat, és alig várja, hogy bebizonyítsa ártatlanságát.

Tony Buzbee houstoni ügyvéd, az újabb áldozatok képviselője elmondta, hogy várhatóan a következő hónapban nyújtják be a kereseteket a bíróságra, a legtöbbet várhatóan New Yorkban és Los Angelesben. Buzbee az áldozatokról azt mondta, 60 férfi és 60 nő, akik közül 25 még kiskorú volt az állítólagos visszaélések idején. Egy személy azt állította, hogy 9 éves volt, amikor bántalmazták. 

„Ilyen típusú szexuális zaklatás, szexuális visszaélés, szexuális kizsákmányolás soha nem történhet meg az Egyesült Államokban vagy bárhol máshol. Ennek soha nem lett volna szabad ilyen sokáig folytatódnia. Ez a magatartás sérült és ijedt emberek tömegét hozta létre”nyilatkozta Buzbee egy sajtótájékoztatón. Az ügyvéd azt is elmondta, hogy több mint 3280 személy kereste meg az irodáját, akik azt állították, hogy Combs áldozatai voltak, és miután ellenőrizték az állításokat, az irodája úgy döntött, hogy 120 embert képvisel. A többi ügyet még vizsgálják. Elmondta, hogy néhány ügyfele már beszélt az FBI-jal.

A Buzbee irodája által képviselt személyek több mint 25 államból származnak, többségük Kaliforniából, New Yorkból, Georgiából és Floridából.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.