Arcpirító dolog derült ki John Lennonról: olyan dolgot tett Yoko Onóval, amit a legtöbb nő nem élne túl

szex beatles John Lennon Yoko Ono
A Beatles legendás énekese nagyon megalázta feleségét. John Lennon az egyik buliban hangos és vad szexet folytatott egy idegen nővel, Yoko Ono pedig úgy csinált, mint aki nem vesz észre semmit.

John Lennon és Yoko Ono régi barátja, Elliot Mintz a sztárpár házasságáról írt újkönyvében (We All Shine On: John, Yoko & Me) írt a megdöbbentő esetről. 1972-ben Lennon és Ono vendégek voltak egy partin, ahol a Beatles énekese nagyon berúgott. A társaság Jerry Rubin aktivista greenwich Village-i lakásában várta az elnökválasztás eredményét, a csata Richard Nixon és George McGovern között dőlt el. Ahogy világossá vált, hogy Nixon elsöprő győzelmet arat, a hangulat komor lett. A vendégek egyre többet ittak. Lennon is levetkőzte a gátlásait, és egyszer csak „hangos, vad szexbe kezdett" egy másik nővel.

John Lennon and Yoko Ono Press Conference
John Lennon csúnyán megalázta Yoko Onót
Forrás: Getty Images

„Yoko mindvégig a kanapén ült, döbbenten és megalázottan, szótlanul. A többi vendégnek is kínos volt a helyzet, felálltak, hogy távozzanak, de a kabátjuk abban a szobában volt, ahol John szexelt” - áll a könyvben.

„A legkínosabb helyzetbe hozta a feleségét, amibe egy nő valaha is kerülhet - a szomszéd szobában hancúrozott, miközben a felesége mindent hallhatott” - mesélte a 79 éves Mintz a People magazinnak. „Yoko nagyon sztoikus nő, de ennek minden kapcsolatban súlyos következményei lennének."

Yoko Ono meg tudott bocsátani John Lennonnak

Másnap reggel Mintz kapott egy hívást a nagyon másnapos Lennontól, akinek aznap éjjel a kanapén kellett aludnia - Ono pedig, akivel a mai napig rendkívül közel állnak egymáshoz, később még többet is elmesélt neki.

„Meg tudok neki bocsátani, de nem tudom, hogy valaha is el tudom-e felejteni, ami történt. Nem tudom, hogy valaha is ugyanaz lesz-e” - mondta Yoko Ono a barátjának,, aki hozzátette, John Lennon neki bevallotta már korábban, hogy nem mindig viselkedik az elvárások szerint.

„Tökéletlen volt, de ez volt az egyik oka annak, hogy mindannyian imádtuk" - mondta az író.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.