Liam Neeson bevallotta, őrülten szerelmes Pamela Andersonba

forgatás Liam Neeson Pamela Anderson
A The Naked Gun forgatásán alakult ki bensőséges viszony a két színész között. Liam Neeson odavan Pameláért és ez fordítva is igaz.

Bár a két színész „szerelme” plátói marad, Liam Neeson és Pamela Anderson szuperlatívuszokban beszéltek egymásról. Kapcsolatuk a The Naked Gun forgatásán meghitt és baráti volt, a színész szerint Anderson fantasztikus lesz a filmben. 

Liam Neeson nagyon szeretett Pamelával forgatni
Liam Neeson nagyon szeretett Pamelával forgatni
Forrás: Northfoto

Liam Neeson: „Pamela csodálatos lesz a filmben”

A 72 éves Liam Neeson meglepő vallomást tett: elárulta, hogy a The Naked Gun remake-jének forgatásán „beleszeretett” az 57 éves Pamela Andersonba. „Őrülten szerelmes vagyok belé. Egyszerűen nagyszerű vele dolgozni” – vallotta be Neeson és hozzátette: „Nem tudom eléggé dicsérni”. Liam arról is beszélt, hogy az fogta meg igazán Andersonban, hogy a színésznőnek nincsenek sztárallűrjei, közvetlen és kedves, ami Hollywoodban ritkaságnak számít. „Vicces, és nagyon könnyű vele dolgozni. Csodálatos lesz a filmben”   jelentette ki

Hasonlóképpen érez Pamela is

Pamela Anderson - aki az utóbbi években a természetesség nagykövetévé vált - hasonló lelkesedéssel nyilatkozott Neesonról, tökéletes úriemberként jellemezte és hozzátette, bámulatos alázattal dolgozik. „A legjobbat hozza ki belőled… tisztelettel, kedvességgel és mély tapasztalattal. Megtiszteltetés volt vele dolgozni” – mondta el Anderson. A színésznő elárulta, hogy Neeson mindig figyelt rá és gondoskodott róla forgatás alatt. „Őszintén vigyázott rám… a kabátját körém csavarta, amikor fáztam” – emlékezett vissza.

„Szerelmük” plátói marad

Bár Neeson rajongása Anderson iránt kétségtelen, kijelentette, hogy ezek az érzelmek pusztán plátóiak. A színész nemrégiben a People magazinnak adott interjújában elmondta, hogy már nem randizik. „Ezen már túl vagyok” – szögezte le.

Liam Neeson több mint egy évtizeden át volt házas: Natasha Richardson színésznőt 1994-ben vett feleségül, és házasságuk Richardson 2009-es haláláig tartott. A színész azóta inkább a munkájára és családjára koncentrál és egyértelművé tette, hogy életének ezen szakaszában már nem vágyik romantikus kapcsolatokra.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.