Ő Maya Henry, aki távoltartási végzést kért Liam Payne ellen, röviddel a zenész halála előtt

Liam Payne és Maya Henry
AFP - AFP
Liam Payne Maya Henry One Direction gyász
Volt menyasszonya, Maya Henry jogi lépésekkel fenyegette meg az énekest napokkal a 2024. október 16-án, 31 éves korában bekövetkezett halála előtt. De ki az a texasi modell, akit Liam Payne állítólag zaklatott?

Liam Payne a halála előtt a szálloda személyzete szerint nagyon zaklatott volt, a dühöngő énekes állítólag vissza is kellett kísérni a hotelszobájába. Abba a harmadik emeleti szállodai szobába, amelynek erkélyéről október 16-án a One Direction volt énekese kizuhant, és életét vesztette. Hogy balesetről vagy szándékosságról van szó, még vizsgálják. Amit tudni lehet, hogy a zenészt halála előtt pár nappal korábbi menyasszonya, Maya Henry zaklatással vádolta meg, és jogi lépésekkel fenyegette. 

Taste The Future Luncheon, Liam Payne és Maya Henry
Maya Henry, Liam Payne exe a regényében írt a kapcsolatról és a szakításról
Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images

De kicsoda Liam Payne exe, Maya Henry?

Maya a texasi Thomas J. Henry ügyvéd lánya. Modellként vált híressé, az Elle, a Harper's Bazaar, a Vogue és a Glamour nemzetközi kiadásainak címlapján szerepelt, és a párizsi divathéten is sétált. Maya influenszer is, aki a YouTube-szerepléseiről ismert, többek között a családja Kardashians-stílusú valóságshow-sorozatában, a Hangin' With Los Henrys-ből. A modellnek 2024 májusában Looking Forward címmel jelent meg regénye.

Liam Payne és Maya Henry kapcsolata

Liam Payne és Maya 2019-ben kezdtek randizni, és 2020 augusztusában jegyezték el egymást. A pár azonban 2021 júniusában szakított, a One Direction egykori tagja ezzel kapcsolatban egy podcastban így nyilatkozott:

„Úgy érzem, ezen a ponton mindennél jobban csalódtam magamban, mert folyamatosan bántom az embereket. Ez nagyon bosszant. Egyszerűen nem voltam túl jó a kapcsolatokban”.

Ám Maya és Liam szakítása nem tartott sokáig, még abban az évben kibékültek, és újra eljegyezték egymást. 2022 májusában azonban a pár másodszor is felbontotta eljegyzését, miután az interneten felbukkantak olyan fotók, amelyeken az énekes egy másik nővel ölelkezik, akit később Aliana Mawlaként azonosítottak.

Az egykori modell akkoriban a következőket írta az interneten: „Nagyon szeretem az összes rajongót, de kérlek, ne küldjetek nekem többé olyan képeket, amelyeken a vőlegényem egy másik nő köré tekeredik. Az is épp elég, hogy tudom, anélkül is, hogy látnám. Most már elég”.

Milyen vádakat fogalmazott meg Maya Henry Liam Payne ellen?

Maya a könyvében arról írt, hogy a kitalált karakter Mallory abortuszt végez, miután választani kényszerült a gyerekvállalás és a barátja között. Bár Maya nem mondta állította, hogy a történetszál a Liammal való kapcsolatának történéseit idézi fel, azt mondta, hogy a könyvhöz a sajt életéből merített ihletet, és a kapcsolatuk és egy abortusz is szerepel benne.

„Amin a való életben keresztülmentem, nagyon hasonlít ahhoz, amin Mallory a könyvben keresztülment. Határozottan voltak komplikációim, és valóban egyedül kellett kórházba mennem” — magyarázta a modell a People-nek, és azt is hozzátette: „Ha rajtam múlt volna, nem teszem meg. De ha másképp döntöttem volna, akkor elvesztettem volna azt az embert, akit szerettem. Voltak nehéz beszélgetéseink erről. De most visszatekintve, a dolgok okkal történnek.”

2024 októberében Maya ügyvédeket kért fel, hogy küldjenek felszólító levelet a volt vőlegényének, és azzal vádolta meg, hogy megszállottan keresi a kapcsolatot a barátaival és a családjával, köztük az anyukájával, Azteca Henryvel.

„Maya Henry a múlt héten új és aggasztó információk megjelenését követően felszólította Liam Payne-t, hogy hagyja abba az üzengetést. Marco Crawford és Daniel Cerna ügyvédeket bízta meg a képviseletével. Jelenleg ez az egyetlen nyilatkozata az üggyel kapcsolatban” — közölték az ügyvédek 2024. október 14-én. 

A levél azután érkezett, hogy Maya a hónap elején egy TikTok-videóban azzal vádolta meg Liamet, hogy zaklatja őt és családját.




 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.