Michael Schumacher hamarosan egy újabb eseményen vehet részt - Már nem őrzik 7 lakat alatt a legendát?

nyilvánosság esküvő Michael Schumacher
A lánya esküvője után meglehet, hogy újabb eseményen vehet részt hamarosan az egykori Fomra-1-es pilóta. Michael Schumacher a síbalesete óta nem jelent meg nyilvános rendezvényen.

11 évvel a síbalesete után jelent meg először a nyilvánosság előtt Michael Schumacher, méghozzá a lánya esküvőjén. A hírek szerint nem ez lesz azonban az utolsó alkalom, kiderült, milyen eseményen vehet részt legközelebb.

Michael Schumacher
Michael Schumacher újabb eseményen vehet részt
Forrás: Photo by Saeed 

Michael Schumacher ezen az eseményen vehet részt

Michael Schumacher 11 évvel a balesete után a lánya esküvőjén jelent meg először a nyilvánosság előtt. A menyegzőt a család mallorcai villájában tartották, és szigorú biztonsági intézkedéseket vetettek be azért, hogy az eseményről semmi ne kerüljön ki a sajtóba. A helyi média arról számolt be, hogy a mintegy 30 percig tartó szertartás végén, délután 4 óra körül kötötte össze az életét Gina-Maria Schumacher és Iain Bethke, és hosszú évek óta ez volt az első alkalom, hogy az egykori pilótát az egészségügyi személyzeten és a család szűk körén kívül bárki más is láthatta.

Hamarosan pedig ez megismétlődhet, ugyanis akár a fiát, Mick Schumachert is láthatja megházasodni. A 25 éves férfi Laila Hasanovic modell alkot egy párt, és a lány nemrég Instagram-oldalán utalt arra, hogy bizony megtörtént az eljegyzés. A kezéről posztolt, a gyűrűsujján pedig egy gyönyörű, ékkövekkel kirakott ékszer látható. A felvételhez pedig a következőket írta: „Akkor vége a játéknak". Az eljegyzést még hivatalosan nem erősítették meg ugyan, de a bejegyzés sokatmondó. 

Michael Schumacher fia eljegyezhette barátnőjét
Michael Schumacher fia eljegyezhette barátnőjét
Forrás: Instagram/lailahasanovic

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.