Nicola Coughlan számára sértő, hogy a Bridgerton meztelen jelenetei után „plus size hősnőnek” nevezik

2024 Time100 Next, Nicola Coughlan
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
A Bridgerton család meztelen jelenet testpozitivitás Nicola Coughlan
A színésznő sokat mutatott a testéből a Bridgerton 3. évadában, amiért sokan nevezték bátornak. Nicola Coughlan azonban visszavágott nekik, úgy gondolja, hogy a sorozatbeli jelenetek lényege nem a teste, amivel egyébként köszöni szépen, elégedett.

Nicola Coughlan szerint becsmérlő és unalmas reakció a meztelen jeleneteire, hogy „plus size hősnőnek” nevezik, és bátornak, sebezhetőnek tartják amiatt, hogy a Bridgerton 3. évadában Luke Newtonnal meztelen jelenetekben fedte fel a testét. A színésznő sértésnek veszi a reakciókat, és azt mondja, a jelenetekben nem a teste a lényeg.

Nicola Coughlan
Nicola Coughlan becsmérlőnek tartja a testére adott reakciókat
Forrás: AFP

Nicola Coughlan azt mondja, semmi baj nincs a testével, nem szorul védelemre

„Ne hívjatok bátornak. Nagyon jó melleim vannak. Nincs ebben semmi bátorság, hogy megmutatom őket. Néhány mérettel az Egyesült Királyság átlagos női mérete alatt vagyok, és úgy tekintenek rám, mint egy „plus size hősnőre. Arra reagálni, hogy hogyan nézek ki, nemcsak becsmérlő, de unalmas is”mondta egy interjúban a meztelen jeleneteire és általában a testére adott reakciókról.

A színésznő azt is bevallotta, hogy „halálra dolgozta magát” a Bridgerton harmadik évadáért, így nem ért egyet azzal, hogy a kommentek ennyire a külsejére koncentrálnak. „Alig láttam a családomat és a barátaimat, és az emberek csak annyit mondanak: „De a tested”. Én ezt nem tartom bóknak. Mi lenne, ha hirtelen balerinát játszanék, és lefogynék, akkor nem kedvelnétek többé?” — tette fel a kérdést, és a vitát összességében hülyeségnek és durván sértőnek nevezte.

Nicola Coughlan azt is elmondta, hogy a meztelen jelenetek között van olyan, amit kifejezetten ő kért, hogy hagyják benne az évadban.

„Gyönyörűnek éreztem magam abban a pillanatban, és arra gondoltam: ha 80 éves leszek, vissza akarok erre nézni, és emlékezni, hogy milyen kibaszott dögösen néztem ki!” — árulta el a színésznő, és hozzátette, hogy remekül érzi magát a Bridgerton 3. évadában látható meztelenség miatt, mert nem egyszerűen beleegyezett, de ő is irányíthatta a történéseket.

 

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.