Nagy bejelentéssel tért vissza a gyászoló Nicole Kidman

Babygirl Nicole Kidman Keith Urban
A színésznő új filmjének órákon belül megjelenik az előzetese. Nicole Kidman nemrég vesztette el az édesanyját, a Babygirlért kapott díjat is neki köszönte meg.

Nicole Kidman szeptember elején a velencei filmfesztiválon kapta a szörnyű hírt: elhunyt az édesanyja, Janelle Ann Kidman. Nicole Kidman szavait a Babygirl rendezője tolmácsolta a rendezvényen. A színésznő azért érkezett a filmszemlére, hogy Babygirlért legjobb színésznőnek járó kitüntetést átvegye. 

Nicole Kidman az Instagramon jelentette be: jön a Babygirl trailere
Nicole Kidman az Instagramon jelentette be: jön a Babygirl trailere
Forrás: Getty Images

Nicole Kidman bejelentette, jön a Babygirl előzetese

A gyászoló színésznő most a Babygirl promóciós fotójáról posztolt egy képet az Instagramon, és a következőt írta mellé: Trailer holnap xx. Tehát kedden érkezik a Velencei Filmfesztiválon bemutatott, nagyon várt filmje előzetese. 

Babygirlért legjobb színésznőnek járó kitüntetést kaapta
Forrás: Nicole Kidman/Instagram

Keith Urban így nyilatkozott Nicole-ról

Keith Urban a 2024-es iHeartRadio Zenei Fesztiválon nemrégiben beszámolt arról, Nicole hogy van édesanyja halála után. „A tragédia még szorosabbá tette a családi kötelékeket, Nicole-t pedig nagyon szeretik az emberek és ezt most jobban érzi, mint valaha” - nyilatkozta Urban. 

A színésznő megtörte a csendet

„A húgom és én a családunkkal együtt szeretnénk megköszönni azt a szeretetet és kedvességet, amelyet ezen a héten éreztünk” - írta Instagramján a néhai édesanyjáról készült fotók mellett. „Minden üzenet, amit azoktól kaptunk, akik szerették és csodálták édesanyánkat, többet jelentett számunkra, mint amit valaha is ki tudunk fejezni. Köszönjük, hogy tiszteletben tartják magánéletünket, miközben vigyázunk egymásra” - tette hozzá.

A színésző édesanyja halálhírére azonnal otthagyta a fesztivált

Nicole Kidman üzenetét a film rendezője, Halina Reijn olvasta fel. „Ma érkeztem meg Velencébe, de kis idő múlva megtudtam, hogy gyönyörű és bátor édesanyám meghalt. Sokkos állapotban vagyok, és most a családommal kell lennem, de ez a díj neki szól. Halina formált engem, vezetett és általa lettem olyan, amilyen vagyok. Az élet és a művészet ütközése szívszorító, és az én szívem is összetört” - írta Kidman. Nicole és nővére, Antonia hihetetlenül közel álltak édesanyjukhoz, és az elmúlt években a színésznő sokkal több időt töltött Ausztráliában, hogy közelebb lehessen hozzá.

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.