Élő adásban zokogott Tóth Gabi a Sztárban Sztár színpadán - Videó

Azahriah Tóth Gabi Sztárban Sztár All Star
Az énekesnő nem bírta palástolni az érzéseit, a Sztárban Sztár All Stars színpadán állva sírta el magát. Tóth Gabi a zsűri kritikáját hallva hatódott meg.

Tóth Gabi Azahriah Introvertált dalát adta elő a TV2 Sztárban Sztár All Starsban. Az énekesnő erre a produkcióra gyakorolt a legtöbbet a pörgős szöveg miatt. A zsűrinek nagyon tetszett Gabi előadása és a közönségtől is hatalmas tapsot kapott. 

Tóth Gabi sírva fakadt a Sztárban Sztár színpadán
Tóth Gabi sírva fakadt a Sztárban Sztár színpadán
Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Tóth Gabi nem tudta visszatartani a könnyeit

Stohl András nem finomodott, elmondta, úgy gondolja, a múlt héten Gabinak kellett volna kiesnie Szabó Ádám helyett, ám most már másképp látja. Az ítészt annyira meggyőzte Gabi Azahriah-ként, hogy a döntöben szeretné látni. „Soha nem láttam még tőled ilyen jót” - mondta. Hajós András Gabi átlényegülését emelte ki, Liptai Claudia szerint pedig Tóth Gabinak minden mozdulata vonzotta tekintetet, és most újra látta benne azt a kislányt, aki anno a Megasztár színpadára állt, és akinek egy ország szurkolt. Clau kritikája Gabit mélyen megérintette, annyira, hogy arcát kezébe temetve zokogott. 

Az énekesnő Tilla kérdésére elmondta, azért is fakadt sírva, mert nagyon tudott azonosulni a dal szövegével, ugyanis nehéz, mellőzött időszakon van túl. Hozzátette, úgy gondolja, sok hülyeséget is csinált, így most a siker különösen jólesik neki.

 A zsűri részletes kritikáját itt megnézheted: 

A produkciót pedig itt láthatod: 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.