David Beckham mindenre képes: akár egy pár esküvőjét is tönkre tenné

Netflix's Beckham ATAS Official
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
ajánlat David Beckham születésnap
Egy hónappal 49. születésnapja után már a következőre készül az egykori sztárfocista. David Beckham minden követ megmozgat, hogy bulija ne maradjon le felesége, Victoria 50. szülinapi partija mögött. Még mások esküvője sem szent neki.

Az egykori futballsztárra nem lehet ráfogni, hogy „patópálosan” kezelné az ügyeit. Alig egy héttel a 49. után, David Beckham már az 50. születésnapi bulijára készül. A helyszínt is kiválasztotta, ám akadt egy kis gondja: a kiszemelt skóciai szálloda már foglalt volt a tervezett időpontban. Úgy tűnik, nem az angol futballzseni az egyetlen előrelátó ember, de hogy ő az, aki semmitől nem riad vissza, hogy érvényesítse az érdekeit, az biztosnak látszik. 

David Beckham, futball, sztár, Inter Miami CF, Milken Institute, konferencia
David Beckham könyörögni is hajlandó lenne, hogy az övé lehessen a kiszemelt skót hotel
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

David Beckham 2025-ben lép az ötödik X-be 

Szép kerek szám az 50, pláne, ha születésnapról van szó, nem csoda, ha méltóképpen akarja megünnepelni a nagy napot. Gondolta, a nagy eseményre lefoglalja a Gleneagles luxusszállodát Skóciában, ami az Egyesült Királyság egyik legrangosabb hotelje két Michelin-csillagos étteremmel, számos sportolási lehetőséggel, mint a lovaglás, a legyező horgászat, agyaggalamb-lövészet és a solymászat, de több úszómedence és SPA is a vendégek rendelkezésére áll. Ki akarna kihagyni egy ilyen lehetőséget, ha meg tudja fizetni? 

Beckham nyilvánvalóan meg tudja, és élne is a lehetőséggel, ám kisebb akadályt állított elé a sors: más is meglátta a fantáziát a szállodában és le is foglalta május 2-ára, mégpedig a saját esküvőjére. Az esküvő szent dolog, de nem az angol futball koronázatlan királyának.

A Real Madrid és a Manchester United egykori játékosának sikerült megszereznie a házasodni vágyó pár számát, felhívta őket és visszautasíthatatlan ajánlatot tett számukra: ha másik helyszínt (vagy időpontot) választanak, segít a szervezésben, kifizeti az esküvő költségeit, valamint a fiatalok jelzáloghitelét, de még a nászútjukat is ő állja.

Hogy a pár elfogadja-e az ajánlatot és átadja-e az időpontot a sztárnak, még nem derült ki, de David Beckham mindent megtesz, hogy a saját 50. születésnapja is olyan nagyot szóljon, mint felesége, Victoria Beckham partija, amit szintén a skóciai Gleneagles luxusszállodában tartottak. A bulin újra összeállt a Spice Girls, legalábbis néhány dal erejéig. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.