brit királyi család katalin hercegné Vilmos herceg
Az elmúlt hetekben számos elmélet látott napvilágot arról, hogy a hercegné részt vesz-e a Trooping the Colour ünnepségen szombaton. Katalin aztán péntek este olyan bejelentést tett, amire már mindenki nagyon várt: megjelenik a Buckingham-palota erkélyén is a király születésnapi ünnepségén. Ígéretét be is tartotta.

Katalin hercegné nyilatkozatban árulta el, hogy szombaton, hosszú idő után, újra nyilvánosság elé áll és részt vesz a Trooping the Colour ünnepségen. A hercegné, aki hónapokkal ezelőtt videóban jelentette be rákdiagnózisát, a betegségéről is írt közösségi oldalán. A bejelentés után a britek - és nem túlzunk, ha azt állítjuk, az egész világ - még jobban várták az ünnepséget.

III. Károly király, Katalin hercegné, Trooping the Colour
Károly király a Trooping the Colour ünnepségen - Fél év után itt jelent meg először Katalin hercegné a nyilvánosság előtt
Forrás: AFP

Katalin hercegné nem sokkal fél 12 előtt hajtott be autóval a Buckhingam-palota udvarába. Az erről készült fotókat itt nézheted meg.

Ezután a hercegné hintóba ült gyerekeivel, hogy megnézzék a Horse Guards Parade-t. Katalin, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a kastély egyik ablakából nézték végig a katonai bemutatót. A kis család ellopta a show-t, ugyanis az élő közvetítések kamerái szinte csak őket vették, a bemutatóval és Károllyal alig foglalkoztak. Lajos különösen izgatottnak tűnt, többször felállt, majd visszaült az édesanyja ölébe. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné és gyerekei a hintóban
Forrás: AFP 

 

Katalin hercegné
Katalin hercegné vékonyabbnak tűnik, mint valaha
Forrás: AFP

Katalin hercegné és családja a palota erkélyén

Nem sokkal később a hagyományoknak megfelelően a királyi család a palota erkélyről nézte végig a légibemutatót, és köszöntötte a népet. Katalin hercegnét már fél éve nem láthattuk, pontosan azóta, hogy bejelentette, rákos betegséggel küzd. A hercegnő csodásan festett fehér, tengerész stílusú Jenny Packham ruhájában, ami passzolt Sarolta hercegnő outfitjéhez is. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.