Spirituális tanácsadó árulta el: mi várható Katalin hercegné jövőjében?

WireImage/Samir Hussein -
katalin hercegné királyi család spirituális
Ilyen év vár Katalin hercegnére a számmisztikai számítások alapján. A spirituális tanácsadó szerint kiemelten fontos tanulságokat és feladatokat hozhat számára ez az esztendő.

Mit tartogat Katalin hercegné számára a jövő? Szlovák Eszter spirituális tanácsadó a számmisztika tudományát hívta segítségül, hogy megnézze, hogyan alakul a hercegné személyes éve. Mi befolyásolhatja Katalin hercegné betegségét/felépülését? Hogyan tudná a királyi család a legjobban támogatni őt ebben az időszakban? Milyen kihívások és lehetőségek várhatnak rá a jövőben? Ezek a kérdések talán benned is felmerültek, lássuk, hogy milyen válaszokat kapunk a számmisztikai számítások alapján.

Spirituális tanácsadó
A spirituális tanácsadó elárulta: 9- es személyes év a lezárások, elengedések éve. Forrás: WireImage/Samir Hussein

A spirituális tanácsadó szerint Katalin hercegné jelenleg a 9-es személyes évét éli 

A személyes év, mely számmisztikai számításon alapul, megmutatja éves sorsfeladatunkat, mely születésnapunktól a következő esztendő betöltéséig terjed. Katalin hercegné 1982.01.9.- én született, tehát 2024. január 9.- én lépett a jelenleg aktuális személyes évébe.

A személyes évet a következőképpen számoljuk ki:

Alapul vesszük a jelenlegi évszámot, a 2024.- et, ehhez hozzáadjuk a január hó számértékét, az 1- est, és a születési napszámot, a 9- est. A számjegyeket egyenként összeadjuk: 2+0+2+4+1+9, ennek összértékét, a 18- at, szintén 2 számjegyre bontva összeadjuk: 1+8= 9

Katalin hercegné tehát jelenleg a 9- es személyes évét éli, ez év januárjától 2025. január 9.- ig. Egy komplett életciklus a numerológia szerint 9 év, ez idő alatt az egyes személyes évek során különböző minőségű fejlődési folyamatokon megyünk keresztül. A 9- személyes év tehát egy teljes életciklus záró fejezete.

Mi jellemző a 9- es személyes évre?

Mivel Katalin hercegné születésnapszáma megegyezik a jelenlegi személyes évével, numerológiailag kiemelten fontos tanulságokat és feladatokat hozhat számára ez az esztendő.

A 9- es személyes év a lezárások , elengedések éve. Az egész elmúlt 9 éves periódus lezárásának tekinthető, mely teljes átalakuláshoz és újra strukturálódáshoz vezet. A 9- es a nagy elengedések éve, mely megelőzi a következő, 1- es személyes év újjáépítési folyamatait. Ebben a személyes évben magunk mögött hagyunk mindent, ami továbbfejlődésünket gátolja, és felkészülünk egy minőségileg új korszak kezdetére.Nem csupán a számunkra nem kívánatos körülményeken, viselkedésmintákon változtatunk, sokszor lezárunk rendkívüli megpróbáltatásokat igénylő, kellemetlen helyzeteket is. Katalin hercegné egészségügyi állapotára nézve ez rendkívül jót jelenthet, hiszen hosszú küzdelem után lezárhat egy fájdalmakkal teli periódust.

Mivel a 9- es év komoly szellemi felismerésekhez vezethet, Katalinban tudatosulhat, mik azok a nem kívánatos feladatok és szerepkörök, melyeket el kell engednie testi- lelki gyógyulásának érdekében. Ebben a személyes évben a fókusz a befelé fordulásra irányul, melyben az ember választ kaphat az ok és okozat kérdéseire. Felismerheti, mi vezetett jelenlegi állapotának kialakulásához, és lélekszinten meg is szüntetheti a kiváltó okokat. A 9- es személyes évben gyakran úgy érezhetjük, bármennyi segítséget is kapunk kívülről, a legnagyobb harcokat egyedül, önmagunkba mélyedve vívjuk.

A spirituális tanácsadó szerint, ha Katalin hercegné őszinte lesz önmagához, és egy számára önazonosabb, lelki igényeit is figyelembe vevő életvitel folytatását választja, minden esélye megvan a teljes gyógyulásra.

Ez csak abban az esetben történhet másképp, ha lelke őszinte hangjait nem képes önmagában tudatosítani, és ezt gyakorlati síkon is megvalósítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.