Katalin megható üzenetet küldött nyilvános megjelenése után: ezt írta a beteg hercegné

Katalin hercegné
AFP - AFP
Trooping the Colour katalin hercegné üzenet
Minden eddiginél jobban várta a világ a Trooping the Colourt. Katalin hercegné pár órával az ünnepség előtt jelentette be: részt vesz a rendezvényen.

A Trooping the Colour volt Katalin hercegné első nyilvános megjelenése 2023 karácsonya óta, így érthető, hogy minden szem rá szegeződött és az egész világ figyelme a családra irányult. 

Katalin
Katalin is megjelent a Buckingham-palota erkélyén
Forrás: Northfoto

Katalin és Vilmos az ünnepség után is posztoltak

A Trooping the Colouron történt megjelenésük után a walesi herceg és hercegné személyes üzenetet osztott meg a közösségi oldalukon. Egy fotókollázs, amit közzé tettek, a nap több kulcsfontosságú pillanatát gyűjtötte össze.

"Emlékezetes nap a The King's Birthday Parade-on. Az ír gárdától kezdve megannyi arcot láthattunk az ünnepségen, köszönjük, hogy emlékezetessé tették ezt a napot" - írták, majd posztjukat egy beszédes emojival zárták. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.