Suri Cruise tündökölt a szalagavatója: a 18 éves lány kiköpött mása az édesanyjának - VIDEÓ

Suri Cruise is Spotted Stepping Out on Her 18th Birthday in New York City.
Northfoto - TheImageDirect.com
szalagavató katie holmes Suri Cruise
Katie Holmes lányát a szalagavatója estéjén kapták lencsevégre, miközben a barátaival pózolt New York utcáin. Suri Cruise a róla készült fotókon kísértetiesen hasonlít az édesanyjára.

Csak úgy ragyogott Katie Holmes és Tom Cruise lánya a szalagavatója estéjén New Yorkban. Suri Cruise boldogan mosolygott, miközben átölelte barátait és fotózkodott a kísérőjével, aki, az egyik fotón a 18 éves lány derekát is átölelte, majd kézen fogva hagyták el a helyszínt. 

Suri Cruise
Katie Holmes lánya, Suri Cruise most ballag a középiskolából
Forrás:  Northfoto 

Suri Cruise kísértetiesen hasonlít Katie Holmesra

A 18 éves lány, aki hamarosan megkezdi az egyetemi tanulmányait, egy mintás, fűzős stílusú ruhában tündökölt a barátai társaságában. Szemmel láthatóan nagyon boldogok és felszabadultak voltak. A LaGuardia középiskola végzőse egy egyszerű fekete clutch táskával, aranyszínű pántos cipővel és egy rózsaszín rózsából készült csuklódísszel egészítette ki az outfitjét. A barna szépség az estére kicsit drámaibb sminket választott, egy mályvaszínű rúzzsal, amely tökéletesen illeszkedett a ruhájához. Suri és édesanyja között elképesztő a hasonlóság, a 18 éves lány egyértelműen Katie Holmes szépségét örökölte. Tom Cruise lánya a középiskolai érettségi után várhatóan a pittsburghi Carnegie Mellon Egyetemre fog járni. Bár még nem árulta el, mit fog tanulni, állítólag a divat iránt érdeklődik.

Úgy tudni, Suri döntése, hogy Pittsburgh-be költözik, nagy szomorúságot okoz édesanyja, Katie Holmes számára, ugyanis mivel egyedül nevelte lányát, a szokásosnál is szorosabb a kapcsolat közöttük. Természetesen azt szeretné, hogy Suri a számára legmegfelelőbb helyen tanuljon, így meg sem próbálja lebeszélni a választásáról. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.