Tom Cruise kihagyta lánya középiskolai ballagását: Inkább a Taylor Swift koncerten mulatott

Tom Cruise
Getty Images -
apa ballagás Suri Cruise Taylor Swift Tom Cruise
A színész és lánya, Suri nem ápolnak éppen szoros kapcsolatot, még lánya középiskolai ballagására sem ment el. Helyette Tom Cruise Taylor Swift koncertjén bulizott.

Tom Cruise és Suri hosszú ideje nem találkoztak egymással és úgy tűnik, ezen nem mostanában kvánnak változtatni. A színész lánya középiskolai ballagásán sem tette tiszteletét, de talált helyette jobb programot: Taylor Swift koncertjén bulizott. 

Tom Cruise
Tom Cruise lánya ballagása helyett Taylor Swift koncertjén bulizott 
Forrás: Shutterstock

Tom Cruise kihagyta lánya ballagását

A 61 éves színész remek elfoglaltságot talált lánya ballagása helyett: Taylor Swift londoni koncertjén bulizott, ráadásul nem is akárkikkel. Mila Kunis, Ashton Kutcher, Hugh Grant és a "Barbie" rendezője, Greta Gerwig társaságát élvezte. Bulizott a javából, ugyanis az énekesnő híres Shake it off című számára rázta magát a VIP-részleg többi tagjával együtt. Mindeközben Suri élete egyik nagy mérföldkövét érte el, aminek apja nem volt a tanúja, de nem ez az első ilyen eset... 

Évek óta nincs már ott egyik fontos eseményen sem. Suri el is dobta már apja nevét, úgy tűnik a sztárcsemeték körében ez az egyezményes jele annak, ha valaki eltávolodott az édesapjától. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.