Katalin hercegné: megvan a B terv Wimbledonra - Ezt nem gondoltad volna

tenisztorna wimbledon katalin hercegné
Még mindig nem tudni, ki adja át a trófeát a wimbledoni bajnokoknak. A szervezők bíznak benne, hogy Katalin hercegné a zárómeccseken ott lesz, de most megnevezték, hogy ki helyettesíti, ha mégsem venne részt a tenisztornán.

Az All England Club védnökeként Katalin hercegné 2016 óta adja át a trófeákat a teniszbajnokoknak, de folyamatban lévő rákkezelése miatt még mindig nem dőlt el, hogy ez idén is így lesz-e. 

Még mindig nem tudni, Katalin hercegné ott lesz-e Wimbledonban
Még mindig nem tudni, Katalin hercegné ott lesz-e Wimbledonban
Forrás: Northfoto

Még mindig várják Katalin hercegnét, de megvan a B terv is

Az, hogy Katalin ott lehet, egyáltalán úgy merült fel, hogy a Trooping the Colouron megjelent, és ő maga is azt nyilatkozta, reméli a nyáron néhány hivatalos szerepében látni lehet majd. "Reméljük, hogy a walesi hercegné eljön és átadhatja a trófeákat a klub védnökeként, de most az ő egészsége és felépülése legfontosabb. Azt megígértük neki, hogy ha részt vesz a tenisztornán, a lehető legjobban alkalmazkodunk hozzá" - nyilatkozta az All England Club elnöke, Debbie Jevans, ám most, ahogy egyre kevesebb idő van hátra a bajnokság végéig, elárulták, ha Katalin mégis otthon marad Gloucester hercegnéjét (született: Birgitte van Deurs Henriksent) várják a díjak átadására.

Gloucester hercegné (született: Birgitte van Deurs Henriksent)
Gloucester hercegnéje adhatja át a wimbledoni trófeákat 
Forrás: Getty Images

Vilmos herceg neve is felmerült

Vilmos herceg neve is felmerült, ám el is vetették, ugyanis valószínűleg Németországban lesz a 2024-es Európa-bajnokság fináléjában, a szerdai elődöntőben pedig Anglia mérkőzik meg Hollandiával.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.