Kínos interjú került elő: Blake Lively kifejezetten bunkón visekedett

múlt Velünk véget ér interjú Blake Lively
A régmúltban történtek olykor feledésbe merülnek, ám ha a hírességekről van szó, bizony bármikor újra napvilágot láthatnak. Most Blake Lively egykori interjújával van tele a net, nevezetesen azzal, amikor pimaszul reagált egy újságírói kérdésre.

A Velünk véget ér (It Ends With Us) mozikba kerülése kapcsán egy nyolc évvel ezelőtti interjúról beszél most mindenki: amikor Blake Lively meglehetősen kínos pillanatokat okozott egy riporternek. Olyannyira, hogy Kjersti Flaa majdnem felmondott a munkahelyén...

 Blake Lively miatt majdnem felmondott egy riporter
 Blake Lively miatt majdnem felmondott egy riporter
Forrás: Getty Images

Blake Lively nem volt éppenséggel úrinő 

Az interjút - ami akkor készült amikor Blake Lively és Parker Posey a Woody Allen rendezte Café Societyt népszerűsítették - már több mint 2 millióan látták. A norvég újságíró Kjersti Flaa a beszélgetés legelején gratulált a színésznőnek és megdicsérte a pocakját. Blake ekkor Ryan Reynoldsszal éppen második gyermekét várta (a párnak azóta már négy gyereke van). Lively ezt valamiért rosszul fogadta, és gúnyosan ő is megdicsérte a riporter domborulatai, majd Poseyval kezdett beszélgetni, figyelmen kívül hagyva a riportert, aki megpróbált a saját szerepében maradni és az 1920-as évek öltözékeiről kérdezte a vendégeit. Lively ezt sem hagyta szó nélkül és odaszúrt, hogy nem érti, miért csak a nőket kérdezi a ruhákról, majd a várandósságára utaló megjegyzést is felhánytorgatta, mondván, mennyire utálja a magánéletet firtató kérdéseket.  "Az emberek azért gondolják azt, hgy tudják milyen vagy és ismernek téged, mert újabban rettentően tolakodó a média. Mindenki a magánéleteddel foglalkozik a munkásságod helyett. Két választásod van: vagy válaszolsz a kérdésekre vagy valami kitalált dolog terjed rólad" - fogalmazott.

A napokban bemutatott film, amely Colleen Hoover híres regényén alapul, nemcsak a könyv rajongói között váltott ki vegyes érzelmeket, hanem a kritikusok és a pszichológiai szakértők körében is. A Velünk véget ér Blake Lively főszereplésével egy nehéz és fájdalmas témát, a párkapcsolati erőszakot helyezi a középpontba, ezzel párbeszédet indítva a családon belüli erőszak megjelenítésének módjáról a populáris kultúrában. Blake Lively számára a Velünk véget ér főszerepe hatalmas kihívást jelentett, hiszen egy olyan karakter bőrébe kellett bújnia, aki nemcsak az erőszak áldozata, hanem az önállósodás és az újrakezdés szimbóluma is. A színésznő korábbi filmjeihez képest itt egy sokkal összetettebb és érzelmileg megterhelőbb szerepet kellett eljátszania, amely megkövetelte tőle, hogy a nézők számára átélhetővé tegye a karakter szenvedéseit és küzdelmeit.

 

Sokan a riporter mellé álltak 

A beszélgetést Kjersti Flaa töltötte fel YouTube-ra azzal a címmel, hogy A Blake Lively-interjú, ami miatt majdnem otthagytam a munkámat. Az újságíró a leírásban megjegyzi, hogy ez volt élete legkellemetlenebb interjúja és a kommentelőket is megkérdezte, hogy valóban illetlenül viselkedett-e. A videó megnézése után a legtöbben Kjersti mellé álltak és hangot adtak megdöbbenésüknek is, sokak szerint Blake Lively egyszerűen bunkó volt. Volt, aki egyenesen azt írta, otthagyta volna a színésznőt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.