Lefotózták az olimpiai bajnokot, aki a párizsi olimpia ágyaira panaszkodott: a parkban aludt

Swimming - Olympic Games Paris 2024: Day 3
Getty Images/Swimming - Olympic Games Paris 2024: Day 3 - Tom Weller/VOIGT
Thomas Ceccon Olimpia 2024 olimpiai falu park
Az aranyérmes Thomas Ceccon alantasnak nevezte az olimpiai falu körülményeit. A korábban a papírágyakat és a szűk helyeket kritizáló olasz sportolót lefotózták, ahogy egy parkban, a törölközőjén alszik.

Komoly balhé alakult ki abból a videóból, amelyen egy olimpiai bajnok sportoló látható, ahogy egy parkban, a pad mellett, a földön alszik. Thomas Ceccon olasz úszó korábban kritizálta a párizsi olimpiai falut, mondván, a kartonágy kényelmetlen és szűkek a szobák. Az ember azt hinné, hogy a kifejezetten a világ legjobb olimpikonjainak fogadására kialakított szálláson élni minden sportolónak kiváltság, de nem.

párizsi olimpia, Thomas Ceccon
Thomas Ceccon szerint a párizsi olimpiai faluban nem lehet rendesen aludni
Forrás: AFP

Ehelyett az aranyérmes Thomas Ceccon kemény szavakkal illette a faluban uralkodó körülményeket. Az olasz olimpiai bajnok úszó, aki két érmet is szerzett, alantasnak nevezte a körülményeket, talán ezért döntött úgy, hogy azzal is jobban jár, ha a szabadban alszik, mint a kartonágyon. A róla készült képen 

egy fa alatt, a fűben, egy pad mellett, fehér törölközőjén alszik összekuporodva.

 Az alvó olimpikont Husein Alireza szaúdi evezős kapta lencsevégre, és ki is posztolta a képet az Instagram-fiókjára, a helyszínt pedig az olimpiai falu területének jelölte meg.

Nincs összefüggés a párizsi olimpiai falu kartonágyai és Ceccon parkbeli alvása között

Az olasz úszószövetség kénytelen volt tisztázni, hogy az alvó Ceccont ábrázoló videónak semmi köze a korábbi, az olimpiai faluval kapcsolatos megjegyzéseihez. Az ANSA hírügynökségnek azt mondták: „csak szundikált”, azt is kiemelve, hogy a fotó nappal készült.

Ceccon azonban nem az egyetlen sportoló, aki az olimpiai faluban uralkodó körülményeket kritizálja. Az egyik amerikai teniszezőnő azért hagyta ott az olimpiai falut, mert úgy gondolta, hogy a szállás túl szűkös. 

Assia Touati francia úszó pedig nemrég azt mondta: „Eredetileg nem volt légkondicionáló berendezés a hálószobában, de végül beszerelték, mert túl meleg volt”.

Az ausztrál vízilabdázó Matilda Kearns azzal állt elő, hogy masszázsra kellett mennie, hogy helyrehozzák a károkat, amelyeket az olimpiai falu matracán történt alvás okozott neki.

Husein Alireza Instagram-történetben álhírnek minősítette, hogy az olasz olimpiai bajnok úszó kültéri alvása és az olimpiai faluban uralkodó körülményei között lenne összefüggés, ő úgy tűnik, elégedett az elhelyezésével. 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.