Dave Grohl botránya a Foo Fighterst is tönkreteheti: fontos fellépést mondott le a zenekar

Roskilde Festival 2024 - Day 6
WireImage/Roskilde Festival 2024 - Day 6 - Joseph Okpako
kínos helyzet foo fighters Dave Grohl
Dave Grohl a hónap elején vallotta be rajongóinak, hogy nemrég házasságon kívüli gyermeke született. Ezt követően a Foo Fighters lemondta a tervezett fesztiválfellépésüket.

Szeptember 26-án, csütörtökön a zenekar az Instagramon jelentette be, hogy nem lépnek fel a hétvégi Soundside Music Festivalon Bridgeportban, Connecticut államban, ahol a második nap főszereplői lettek volna. A Foo Fighters helyett most Jack White veszi át a fő fellépő szerepét. 

Dave Grohl, Foo Fighters
A Foo Fighters frontembere miatt mondta le a zenekar a hétvégi koncertjét
Forrás: WireImage

Dave Grohl a botránya miatt mondta le a Foo Fighters a fellépésüket

Dave Grohl szeptember elején osztott meg egy nyilatkozatot közösségi oldalán, amelyben közölte, hogy „házasságon kívüli kislánya született”. 

Szeretnék szerető és támogató szülő lenni számára. Szeretem a feleségemet és a gyermekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem megbocsátásukat

 – írta Grohl, aki 2003 óta él házasságban Jordyn Blummal. „Hálásak vagyunk mindenkinek, aki figyelembe veszi az érintett gyermekek érdekeit, miközben együtt lépünk előre.”

Bár a pár – akiknek három lánya van, Violet, Harper és Ophelia – nem beszélt nyilvánosan házasságuk helyzetéről, több forrás is megerősítette, hogy Blum „már egy ideje” tudott Grohl újszülött gyermekéről. „Meglepte, amikor megtudta... A barátai olyanok számára, mint egy család, és támogatták őt ebben az időszakban” – mondta Blum egyik barátja.

Az információk szerint Grohl és Blum a házasságuk körüli nehézségek ellenére továbbra is elsődlegesen a gyermekeikre koncentrálnak. „Ő nagyszerű anya, és nagyon elkötelezett a lányaik iránt” – mondta egy másik forrás.

A pár augusztusban ünnepelte 21. házassági évfordulóját, és júliusban együtt fotózták őket Wimbledonban, ahol Simon Le Bon, a Duran Duran zenésze mellett ültek és beszélgettek.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.