„Magas sarkúban járó diktátor" - Meghan Markle alkalmazottai kiborítják a bilit

Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Anadolu via AFP/2024 Anadolu - Anadolu via AFP
királyi család alkalmazottak Meghan Markle
A hercegné alkalmazottai kegyetlen őszinteséggel beszéltek arrról, milyen is vele dolgozni. Egyes munkatársak szerint Meghan Markle egy klasszikus nárcisztikus, egy magas sarkúban járó diktátor.

Meghan Markle egykori alkalmazottai kitálaltak arról, milyen is volt a hercegnével dolgozni. „Klasszikus nárcisztikusnak" tartották, aki akkor volt kedves, ha minden az ő akarata szerint haladt.

The State Funeral Of Queen Elizabeth II, Meghan Markle Erzsébet királynő temetésén
Meghan Markle az alkalmazottai szerint egy diktátor
Forrás: The State Funeral Of Queen Elizabeth II/bestof

Meghan Markle alkalmazottai megszólaltak: nárcisztikus diktátornak tartják a hercegnét

Meghan Markle egykori alkalmazottai nem fogták vissza magukat akkor, amikor arról kérdezték őket, milyen volt a hercegnével dolgozni. Egy volt palotai dolgozó elmondta, többször volt szemtanúja annak, ahogy Meghan Markle megsemmisítette az embereket, hogy egy senkinek érezzék magukat. „Mindig is klasszikus nárcisztikusnak tartották" - mondta egy másik alkalmazott. „Kedves, amikor a megfelelő irányba haladnak a dolgok, de egy démon, amikor változik a helyzet". 

„Úgy gondolom, hogy a Megxit okozta rossz hangulat után Meghan rossz pillanatait felerősítették, eltorzították és aránytalanul felfújták. Ennek ellenére határozottan voltak rossz, nagyon rossz... pillanatok. 

Tanúja voltam annak, hogy az embereket személyesen és telefonon is megsemmisítették.

 De ez egy hihetetlenül feszült időszak volt, és hajlamos vagyok megadni neki a bizalmat."

Egy harmadik forrás azt mondta a Daily Beastnek, hogy egy virágárust „leordította a telefonon", miután az közzétett egy részletet egy csokorról, amelyen neki dolgoztak - anélkül, hogy Meghant, mint ügyfelet azonosította volna. „Megfogadták, hogy soha többé nem dolgoznak vele, annak ellenére, hogy milyen presztízsértékű ügyfelük volt. Ha neki dolgoztál, gyakran úgy bántak veled, mint egy kereskedővel, úgy viselkedtek veled, mint egy senkivel".

Egy másik leleplező cikk szerint pedig a hercegné egy „magas sarkúban járó diktátor". A cikk szerint, Meghan „nem fogadja meg a tanácsokat", és „felnőtt férfiak is sírva fakadnak" tőle. Természetesen ezek után megjelent egy Meghan Markle-t méltató cikk is, melyben más alkalmazottak elmondták, milyen kedves és támogató a hercegné.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.