Heather Locklear elárulta, milyen volt a randija Tom Cruise-zal: „Elég kínos”

Screening Of TLC Networks' "Too Close To Home"
WireImage/Screening Of TLC Networks' "Too Close To Home" - Tibrina Hobson
hollywood Heather Locklear Tom Cruise
A színésznő nem volt kedvező véleménnyel egykori randipartneréről, Tom Cruise-ról, ami bennfentesek szerint a Mission: Impossible sztárját elég rosszul érinti. Heather Lockleart nem igazán sikerült lenyűgöznie a sztárnak.

Egy nemrégiben adott interjúban Heather Locklear visszaemlékezett arra, hogy ő és Tom Cruise 40 évvel ezelőtt randiztak, amikor még mindketten kezdeti karrierjüket egyengették Hollywoodban. „Akkoriban olyan volt, mint egy kisfiú, és én úgy éreztem, hogy kicsit idősebb vagyok nála” – mondta Heather. „Végül eljött hozzám Sean Pennel együtt. Kedvesek voltak, de nagyon 'igen, asszonyom' stílusú volt velem Tom, én meg csak annyit mondtam, hogy 'rendben, uram'. Nem igazán nyűgözött le.”

Tom Cruise, Heather Locklear
Heather Locklear és Tom Cruise randija nem sült el jól 
Forrás: "Entertainment Tonight" Celebrates Its 100th Taping

Heather Locklear és Tom Cruise randija nem sült el jól

Tomnak sosem volt sok szerencséje a nőkkel, így ha egy valódi szexszimbólum mondja, hogy unalmas randi volt, az elég kínos neki

 – árulta el egy bennfentes az In Touch magazinnak.

Bár Heather elismeri, hogy Tom „nagyon helyes” volt, a híres tánca 1983-ban zokniban és ingben a Risky Business című filmben nem hagyott benne mély nyomot, különösen a Club Lingerie táncparkettjén. A színész szerelmi élete azóta sem virágzik, hiszen három válást tudhat maga mögött, és legutóbbi kapcsolatai is zátonyra futottak, többek között filmsorozatbeli kolléganőjével, Hayley Atwellel, valamint az orosz származású Elsina Khayrovával.

„Nem segít, hogy Heather évtizedekkel később is kedvezőtlen dolgokat mond róla” – jegyezte meg a bennfentes. „Igen, fiatalok voltak akkoriban, de biztosan tanult már egy-két dolgot azóta!”

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.