Tyra Banks 50 évesen olyasmit csinált, amit azelőtt soha: "Ez undorító"

mérföldkő Tyra Banks modell alkohol
50 évesen próbálta ki először az alkoholt, de nem érti, mi ez a nagy felhajtás körülötte. Tyra Banks undorítónak találja a szeszes italok ízét.

Tyra Banks egykori modell 2023. december 4-én töltötte be az 50. életévét, ami igazi mérföldkő volt az életében, de csakis jó értelemben. Úgy érezte, hogy ezentúl tényleg az igazi önmaga lehet: magabiztosan jelenik meg smink nélkül a találkozókon. A kerek évfordulót alaposan meg is ünnepelte, olyasmivel, amit azelőtt soha nem csinált. Életében először alkoholt ivott, de nem nyerte el a tetszését.

Tyra Banks
Tyra Banks gyerekként másként képzelte el az életét
Forrás: Getty Images

Tyra Banks másképp képzelte az 50 éveseket

"Nem érte meg. Úgy éreztem, hogy ez undorító" - árulta el Tyra Banks, aki azt is bevallotta, gyerekként másként képzelte el az életét.  "Amikor fiatalabb voltam, az általános iskolában, azt gondoltam, hogy az 50 évesek olyanok, mint egy nagymama. Azt hittem, hogy szemüvegem lesz, és paplannal az ölemben egész nap szappanoperákat fogok nézni. Tévedtem. Az életem most teljesen más, mint amit gondoltam. Pörgök és nem vagyok bizonytalan magammal kapcsolatban" - mondta a híresség. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.