Nincs több titok: tesztünk felfedi, te milyen szerető vagy!

Portrait,Of,Lovely,Couple,In,Love,Having,Fun,On,The, Napi horoszkóp, horoszkóp, szerelmespár, szerelem, párkapcsolat, tengerpart
Shutterstock - NeonShot
szeretetnyelv párkapcsolat önkifejezés optikai csalódás
Vannak, akik gyakran beszélnek érzéseikről, míg mások tettekkel mutatják ki elköteleződésüket. Mi a te szeretetnyelved?

Az optikai csalódások képesek összezavarni az elmét, amivel elérik, hogy képesek legyünk az érzékeinkre hagyatkozni. Az alábbi illúzión több ábra is fellelhető, de ne kezdj el keresgélni, csak pillants rá a képre, amit először meglátsz, elárulja, milyen szerető vagy!

teszt, szerető
Amit először meglátsz, elárulja, milyen szerető vagy
(Forrás: themindsjournal.com)

Ilyen szerető vagy a teszt szerint:

Amennyiben a kép jobb oldalán lévő arcra figyeltél fel, az azt jelenti, hogy nagy vágyaid vannak! Míg mások a részletekkel vannak elfoglalva, te szilárd tervekkel állsz elő, melyekért megingathatatlan magabiztossággal küzdesz. A szerelemben kerülöd a sablonos romantikus gesztusokat, ehelyett inkább igyekszel minőségi időt tölteni a pároddal. Ha sok dolgod van, akkor sem hanyagolod el azt, akit szeretsz!

Ha a fákat szúrtad ki, az arról árulkodik, hogy voltak nehéz időszakaid a szerelemben, ezért óvatossá váltál az új kapcsolatokat illetően. Nagyon érzékeny vagy, az apró mozzanatok is mélyen érintenek. Amikor igazán belezúgsz valakibe, akkor megosztod vele a félelmeid és az álmaid, számodra ez többet jelent a finom gesztusoknál. A hegeid látszanak, de még mindig hiszel benne, hogy megtalálod a nagy Őt!

A jobb oldali arcban elrejtett farkason akadt meg a szemed? Ez azt fedi fel rólad, hogy szenvedélyes vagy és magabiztos, nem félsz kifejezni a vágyaidat. Élvezed az intimitás minden pillanatát, ugyanakkor szeretsz romantikázni. A szerelemnyelved a fizikai érintés, az ölelkezés és a simogatás a te gyengéid, ezeket többre értékeled bármely szerelmi vallomásnál!

Amennyiben a Hold ragadta meg a tekinteted, elmondhatjuk rólad, hogy felelősségteljes ember vagy, de nem veted meg az álmodozást. A művészetekben tudod kiélni magad, szeretsz írni és táncolni, a kreativitás és a spiritualitás inspirál, ez a szeretetnyelved is. Te vagy az, aki időről időre verset írsz a kedvesednek, vagy a szeme színét használod egy-egy kép festése során. Nem beszélsz nyíltan a szerelmedről, de a gesztusaid mindent elárulnak!

A háttérben lévő kastély arra utal, hogy az otthonodban érzed magad igazán komfortosan. Bár nem bánod, ha időnként kimozdulhatsz, mégis akkor vagy a legboldogabb, ha bejáratott terepen mozoghatsz. A szeretetnyelved az étel – szeretsz főzni és sütni, még akkor is, ha ezer más dolgod lenne. Gyakran leped meg egy finom vacsorával a kedvesed, te így mutatod ki a törődést a párod felé.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.