TESZT — Válassz egy szívecskés emojit, és tudd meg, hogy mások miért szeretnek téged!

személyiségteszt szívecske emoji
Nem találomra küldözgetjük őket, konkrét céllal fűzzük bele egy-egy üzenetbe. A szívecskés emoji már minden színben, formában és állapotban megtalálható a közösségi platformokon, e-mail kiszolgálóknál. Sokat elárul rólad, hogy te melyikre böksz először!

Naponta számtalan sms-t és üzenetet küldünk, melyekben gyakran használunk különféle emojikat a hangulat érzékeltetésére. Segítségükkel jobban értelmezhető egy szöveges üzenet, kevesebb a félreértés, a színes kis ikonokkal pontosabban fejezhetjük ki az érzéseinket. A szívecskés emoji különösen népszerű — nem csak akkor, ha valaki szerelmes —, és különleges jelleget kölcsönözhet egy üzenetnek, ráadásul ma már mindenféle variációban megtalálható: van fekete, fehér, kék és lila, dupla és törött. Hogy neked melyik tetszik a legjobban, sokat elárul arról, hogy mi tesz téged szerethetővé. Válassz egyet a lent látható emojik közül gondolkodás nélkül, majd olvasd el a kép alatti elemzést, hogy megtudd, mások miért szeretnek téged!

szívecskés emoji
Szívecskés emoji: te melyiket választottad?
Forrás: Shutterstock

Masnis szívecske:

Megbízható vagy, mások titkait minden körülmények között megtartod. Ha valaki megnyílik előtted, akkor azt értékeled. Kedves vagy, megértő és empatikus.

Dupla szívecskés emoji:

Az egyenjogúság élharcosa vagy, és mérhetetlenül dühít, ha az élet bármely területén igazságtalanságot tapasztalsz. Arra törekszel, hogy önazonos maradj, és nem félsz elmondani a véleményedet.

Három szív egymásban:

Olyan ember vagy, akit mindenki szeret. Szenvedélyes vagy, lelkesedésed általában ragadós. Nincs olyan ember, akit ne tudnál felvidítani.

Szívecske-felkiáltójel:

Mindenki tudja, hogy ki vagy, és sokan arról álmodnak, hogy olyanok legyenek, mint te. Nagyon meggyőző tudsz lenni, jól tudod, hogyan nyerd meg az embereket.

Törött szív:

Ha a törött szív emojit választottad, nem félsz attól, hogy kimutasd az érzéseidet, és ezt mások is értékelik. Jelenlétedben ők is úgy érzik, hogy önmagukat adhatják.

Nyíllal átlőtt szív:

Nagyon intelligens vagy, egy pillanat alatt átlátod a dolgokat. Ezzel a képességeddel pedig sokat segítesz másoknak, a legjobb tanácsokat adod.

Tudtad?

Az emojikat online flörtnél is jól használhatod. A hangulatjelek gyors és egyszerű módot kínálnak arra, hogy szövegeidet pimasz vagy játékos hangvétellel ruházd fel.  

😉 – A kacsintás évtizedek óta az egyik legelterjedtebb flörtölési technika, ezért a kacsintó hangulatjel egyértelmű és hatékony módja az ismerkedésnek. Ha beszúrsz egy csipkelődő megjegyzést, de nem vagy biztos benne, hogy a pasi venni fogja a lapot, akkor dobj mögé egy kacsintós mosolyt, és egyből egyértelmű lesz a játékos hangvétel.  

😍 – Az örömödet, lelkesedésedet és a boldogságodat is kifejezheted vele, illetve azt is, ha valami nagyon tetszik. Ha a csetpartnered küld egy fotót, mondjuk egy olyan helyről, ahová szívesen elmenne veled, akkor ennek az emojinak a visszaküldésével szavak nélkül is tudatod vele, hogy mennyire tetszik neked az ötlet.  

😛😋 – Ha tréfálkozol, vagy játékosságot szeretnél vinni a beszélgetésbe, akkor használd a nyelvkinyújtós smiley-kat. Ezt a hangulatjelet te is láthatod egy csipkelődő megjegyzés vagy kedves bók végén is. Ha kacsintós hangulatjellel párosítva kapod, akkor végképp biztos lehetsz benne, hogy bejössz a csetpartnerednek.  

💋 – Ha úgy érzed, hogy magasabb szintre lépnél az ismerkedés terén, és biztos vagy a kölcsönös vonzalomban, akkor ideje bedobnod a csók jelet. A csók hozzáadása a szöveg végéhez félreérthetetlen, és határozottan romantikus érdeklődést közvetít. Ez után megindulhat egy forróbb hangulatú beszélgetés is.

🍆 🍑🍒 – Ha a szexuális vonzalom szintjére is eljutottatok, és egy izgalmas szexcset kezd el kibontakozni köztetek, akkor előkerülhetnek a különböző gyümölcsök. A padlizsán a férfi nemi szervet, a cseresznye a melleket, a barack pedig a feneket szimbolizálja. Arra azonban figyelj, hogy óvatosan bánj ezekkel az emojikkal, mert felhívás lehet keringőre. Ugyanígy fontos, hogy te is jól értsd a jeleket: ha a pasi padlizsánt küldözget, akkor nem egy vega vacsorára szeretne elhívni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.