Ezekkel a színekkel bevonzhatod a szerelmet - mutatjuk mit viselj az első randin!

Happy,Positive,Beautiful,Girl,With,Stylish,Sunglasses,In,A,Fashion
Shutterstock/Copyright (c) 2022 Alones/Shutterstock. No use without permission. - Alones
randevú párkapcsolat öltözködés
Nem mindegy, milyen ruhát választasz, ha álmaid pasijával készülsz találkozóra. A színeknek ugyanis ereje és jelentése van, és minden árnyalat mást sugároz rólad. Ha szeretnél biztosra menni, és jó benyomást kelteni, akkor ezekből válassz.

Megvan a kiszemelted, de még nem sikerült elcsavarni a fejét? Elkezdtetek közeledni egymáshoz, esetleg randira is hívott, de az első csók és a nagy egymásra találás még hátravan?  

Az első randin sok múlik, és megértjük, hogy ilyenkor azt érzed: nincs egy göncöd sem. Szeretnél megnyerő és vonzó lenni, ugyanakkor fontos az is, hogy jól érezd magad a bőrödben. Segítünk, hogy sikerüljön magadba bolondítani az álompasit! Használd a színek erejét az első randin! Válassz az alábbi árnyalatokból, és meglátod, nyert ügyed lesz.

Piros 

Happy,Positive,Beautiful,Girl,With,Stylish,Sunglasses,In,A,Fashion
A piros fiatalos, merész, szenvedélyes. Válaszd bátran, ha meg akarod kapni a pasit.
Forrás: Alones/Shutterstock. 

Viselj pirosat, ha magabiztosságot és szenvedélyt szeretnél sugározni. A piros a szerelem és a vágy színe, ami bár merész és határozott választás, azonban biztos, hogy vonzóvá tesz a férfi szemében. Egy jól megválasztott vörös ruha fellobanthatja a szenvedélyt közöttetek. Arra azonban figyelj, hogy az öltözeted ne legyen közönséges: ne egy mélyen dekoltált szatén miniruhában érkezz, ha komoly kapcsolatot szeretnél kialakítani. Válassz inkább egy stílusos darabot, mondjuk egy lágy esésű blúzt vagy egy elegáns ruhát. 

Fekete 

Beautiful,Fashion,Woman,And,Her,Handsome,Boyfriend,In,Suit.,Sexy
A feketével nem tudsz mellényúlni. 
Forrás: Halay Alex/Shutterstock 

A klasszikus kis fekete mindig nyerő választás, mert eleganciát és erőt sugároz. Tévhit, hogy a fekete gyászos szín. Egy fekete ruhadarab lehet kifinomult, laza és merész is, attól függően, hogy milyen fazont választasz. Öltözködés tekintetében vedd figyelembe a randi stílusát is. Hova mentek? Délutáni programhoz választhatsz egy csinosan elegáns fekete blúzt farmerrel. Vacsorához jöhet a szívdöglesztő kis fekete ruci. Ha viszont egy laza, fiatalos programra készültök, akkor egy fekete bőrdzsekiben igazán dögös lehetsz. 

Kék 

Elegant,Stylish,Girl,In,Blue,Dress,And,Hat,Looking,Back
A kék világosabb árnyalatai fiatalossá tesznek, a sötétebb árnyatok eleganciát sugároznak.
Forrás: Benevolente82/Shutterstock

Biztonsági játékosoknak a kék különböző árnyalatai ajánlottak. A világoskék játékosságot közvetít, a sötétkék pedig kifinomult hatást kelt. Ha ódzkodsz a feketétől, de szeretnél eleganciát sugallni és összeszedettnek látszani, akkor a sötétkék tökéletes választás lehet számodra. A kék ráadásul a férfiak által igen kedvelt szín, így biztosra mehetsz vele. Tuti tipp: a kék és a fehér kombinációja a legjobb választás első randira. 

Fehér  

Female,Urban,Portrait,Of,A,Beautiful,Fashion,Woman,With,Vintage
A fehér felső kék farmer összeállítás a legjobb választás első randira.
Forrás: Alones/Shutterstock

A tisztaságot, ártatlanságot és őszinteséget sugárzó fehér szín segíthet a bizalom kialakításában. Ráadásul frissességet és egyszerűséget közvetít, ha jól viseled, akkor kiemeli a vonásaidat, a szemed és a hajad színét. Arra azonban figyelj, hogy ne öltözz menyasszonynak, mert azzal elijeszted a pasit. Viszont egy farmer-póló és fehér blézer kombóval tuti nyerő leszel.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.