Brooke Shields ormótlan, sárga papucsban lépett a vörös szőnyegre

Crocs Brooke Shields vörös szőnyeg
Nem lehetett nem észrevenni a Tony Awards díjátadón a színésznőt. Brooke Shields élénksárga ruhát és színben hozzá passzoló lábbelit viselt.

Sárga Crocsban jelent meg a Tony Awards díjátadón Brooke Shields. Megjelenése azonban nem divatbaki volt, az egészségi állapota indokolta választását. 

Brooke Shields lábbeli-választásának praktikus oka volt
Brooke Shields lábbeli-választásának praktikus oka volt
 Forrás: Northfoto

Brooke Shields műtéten esett át

Az 50 dolláros papucs, bár színében teljesen illett a színésznő - akiről dokumentumfilm is készült - flitteres és masnival díszített Monique Lhullier ruhájához, a korábbi magas sarkú cipőkhöz képest első látásra meglepő választás volt. A sárga lábbeli viselésének azonban praktikus oka volt, ugyanis Brooke Shields a múlt héten az Instagramon osztotta meg, hogy kettős lábujjműtéten esett át, így minden bizonnyal ez a papucs bizonyult kellően szélesnek ahhoz, hogy fájdalom nélkül viselje. Szettjéről ő maga is posztolt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.