A 60 éves Détár Enikő bikiniben mutatta meg tökéletes alakját - Fitt édesanyjára Rékasi Zsigmond is büszke

nyaralás Détár Enikő Bikini
Spanyolországban nyaral Détár Enikő, Instagramjára a tengerpartról posztolt: a 60 éves színésznő bikiniben mutatta meg alakját.

Hatalmas öröm érte Détár Enikőt, a párja, Péter lepte meg a nyaralással. Posztjában azt írta, a tenger mellett töltött napok új erőt adnak neki, és egyáltalán nem is érzi magát annyi idősnek, amennyi:
„Napsütés, tenger, szeretem napok. Péterem lépett meg a közös nyaralással. Igen, nagyon feltölt és hálás vagyok az együtt töltött pihenésért. Ti is úgy érzitek, bár a számláló lényegesen többet mutat, de belül a lelketek megállt és jóval fiatalabb?"

Détár Enikő Spanyolországban nyaral
Détár Enikő Spanyolországban nyaral
Forrás: https://www.instagram.com/detareniko_official/

A kommentelők nem győzik dicsérni Enikő alakját, aki valóban letagadhat vagy 20 évet. Az édesanyjára Rékasi Zsigmond is nagyon büszke, és ennek ő is hangot adott a fotó alatt: „Bombajó a formád Édesanya!" - írta.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.