Fekete-fehér színben látod a világot? Nyáron is sokak kedvence ez a stílus! - Termékekkel, árakkal

fekete garó, szép nő, stílusos nő, pulcsi
Shutterstock -
elegancia könnyedség
A divat világa tele van színekkel és textúrákkal, de van egy örök klasszikus, amely mindig is trendi marad: a fekete-fehér kombináció. Bár sokan a nyarat élénk színekkel, mintákkal és könnyed anyagokkal azonosítják, a fekete-fehér outfitek minden évszakban népszerűek és különösen nyáron nyernek új értelmet.

A fekete és a fehér nem csupán színek, hanem stílusok és hangulatok kifejezői. A fekete eleganciát, titokzatosságot sugároz és karcsúsít is, míg a fehér a tisztaság, frissesség és nyugalom megtestesítője. Együtt egy időtlen és kifinomult megjelenést hoznak létre, amely sosem lesz unalmas. A fekete-fehér kombináció örök.

fekete-fehér
A fekete-fehér nem csupán szín, hanem stílus
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 Roman Kosolapov/Shutterstock. 

A fekete-fehér stílus előnyei nyáron

Könnyed elegancia

Egy jól megválasztott fekete-fehér outfit elegáns, de mégsem túl formális. Gondoljunk csak egy fehér vászonruha és egy fekete szalmakalap kombinációjára, vagy egy fekete rövidnadrág és egy fehér ing összeállítására.

Egyszerűség és sokoldalúság

A fekete-fehér ruhák könnyen kombinálhatók egymással és más darabokkal. Egy fehér top bármilyen fekete alsóval jól mutat, és fordítva. Ez lehetőséget ad arra, hogy kevés ruhadarabból is számtalan variációt állítsunk össze.

Rövid pántos felső, H&M
1 495 Ft
Rövid pántos felső, H&M, 1 495 Ft

Hőszabályozás

A fehér ruhák visszaverik a napfényt, így hűvösen tartanak, míg a fekete ruhák elnyelik azt, ami estére, amikor a hőmérséklet csökken, kellemes meleget biztosít.

100% lenvászon ruha masnival
100% lenvászon ruha masnival, MANGO, 14995 Ft

Kifinomultság a strandon és a városban

Egy fekete-fehér bikini a strandon éppolyan stílusos, mint egy fekete szoknya és fehér blúz egy városi sétához. A kontrasztos színek minden helyzetben megállják a helyüket.

Inspirációk fekete-fehér nyári outfitekhez

Stranddivat

Egy fekete-fehér csíkos bikini garantáltan elegáns megjelenést biztosít a tengerparton.

Városi séta

Párosíts egy fekete, magas derekú rövidnadrágot egy könnyű fehér blúzzal, hozzá egy fekete szandált és egy nagy, fekete-fehér kalapot.

Esti elegancia

Egy fehér, légies nyári ruha fekete kiegészítőkkel, mint egy öv, táska vagy cipő, tökéletes választás egy esti vacsorához vagy sétához.

STRETCH KÖTÖTT MIDIRUHA, ZARA, 9.995 FT

Hogyan tehetjük egyedivé a fekete-fehér stílust?

A kiegészítők nagy szerepet játszanak abban, hogy egy egyszerű fekete-fehér outfit különleges legyen. Gondoljunk csak egy feltűnő fekete napszemüvegre, egy elegáns fehér karórára, vagy akár egy kontrasztos, fekete-fehér mintás kendőre. Ezen kívül a textúrák játékával is feldobhatjuk az összeállítást: egy fényes selyem fehér ing és egy matt fekete pamut nadrág kombinációja például izgalmas és stílusos lehet.

A fekete-fehér stílus nyáron is verhetetlen. Egyszerűsége, sokoldalúsága és kifinomultsága miatt nem csoda, hogy sokak kedvencévé vált.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.