Palvin Barbi ismét egy pucérruhában mutatta meg idomait

Palvin Barbi
Getty Images/Elisabetta A. Villa - Elisabetta A. Villa
dögös fotó Palvin Barbara pucérruha
A modell mindig gyönyörű, bármilyen ruhát is adnak rá, abban tündököl. Nemrég egy pucérruhában fotózták Palvin Barbit és ebben is gyönyörűen festett.

A pucérruhák még mindig a virágkorukat élik, hiszen mi lehetne dögösebb annál, ha egy öltözék el is és fel is fedi az idomokat. Most épp Palvin Barbi mutatta meg, mennyire jól áll neki egy ilyen darab.

Palvin Barbara, Palvin Barbi
Palvin Barbi ismét dögös
Forrás:  © JLPPA/Northfoto

Palvin Barbi pucérruhában hódít

Az idei Met-gálán is a meztelen ruhák hódítottak, és bár a nevük alapján azt hihetnénk, hogy az ilyen öltözetek nagyon keveset hagynak a képzeletre, még a pucérruháknak is vannak visszafogottabb típusai. Egy ilyenbe öltöztették nemrég Palvin Barbit, akitől azért nem áll távol az ennél átlátszóbb összeállítások viselése sem. Nos, azért ez a darab is igen kihívó, de a stílusa romantikus hangulatot kölcsönöz a ruhának, míg a mély dekoltázsa igazán szexivé teszi.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.