Ez az a szín, amit mindenki viselni fog idén nyáron

sláger sárga szín vaj
Ha mág a nyári ruhatárad elemei nem teljesek, akkor ilyen színű ruhákat és kiegészítőket érdemes beszerezni. A vajsárga lesz idén a menő.

Mindig változik az, hogy éppen melyik szín hódít, általában minden évszaknak megvan a maga kiemelt árnyalata. Idén nyáron például a vajsárga lesz a menő.

vajsárga, sárga ruha, esküvő, koszorúslány
A vajsárga lesz idén nyáron a sláger
Forrás: Shutterstock/Zoia Kostina

A vajsárga hódít idén nyáron

"A nyár színe a vajsárga" - jelentette ki Isabelle Michelle, New York-i divatinfluenszer, és persze nem ő az egyetlen, aki ezen a véleményen van, egy másik influenszer, Maddison Lynn szerint is ez az árnyalat fog hódítani. Ez a finom, nem túl feltűnő, de mégis vibráló szín az online divatdiktátorok szerint mindenkinek jól áll, ráadásul az öröm, a vidámság és a szabadság érzéseit kelti. 

Már a sztárok is ezt viselik

Rihanna ebben az árnyalatban jelent meg a saját márkájának bemutatóján, de a Fehér Lótusz sztárja Aubrey Plaza pompázott már ebben a színben a vörös szőnyegen.

Rihanna Celebrates New Fenty Beauty Soft'Lit Foundation in LA
Rihanna
Forrás: Getty Images for Fenty Beauty/Kevin Mazur
75th Primetime Emmy Awards - Arrivals, Aubrey Plaza
Aubrey Plaza
Forrás: Getty Images/Neilson Barnard

Az árnyalat persze nem újdonság: a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmben Kate Hudson tette ikonikussá. 

How to Lose a Guy in 10 Days / Comment se faire larguer en dix leçons (2003) usa, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Forrás: Photo12 via AFP/

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.