Vonzó nő a férfiak szerint: kiderült, melyik haj- és szemszín kombináció a tuti befutó

Beautiful,Girl,In,Palm,Leaves.,Young,Woman,With,Make-up,Under
Shutterstock - Eugene Partyzan
vonzó nő kutatás szemszín hajszín
A férfiak szerint nem csupán a hajszín, vagy a szemszín számít, ennek a kettőnek a kombinációja adja meg a teljes sikert. A legfrissebb kutatások elárulták, hogy a pasik számára mit is jelent a vonzó nő, milyen külső tulajdonságokat tartják a legfontosabbnak.

A legtöbb embernek van ideálja, egy bizonyos típus, akihez a leginkább vonzódik. Ezek lehetnek külső és belső tulajdonságok egyaránt. Egy friss kutatás során férfiakat kérdeztek meg arról, számukra, milyen egy vonzó nő, milyen külső tulajdonságokkal rendelkezik, melyik az a szemszín, az a hajszín, ami a leginkább megfogja őket. A Badoo közösségi hálózat által végzett tanulmányban összesen 2.000 férfi vett részt.

vonzó nő
Kiderült, hogy néz ki a egy vonzó nő a férfiak szerint
Forrás: Shutterstock

Ilyen egy vonzó nő a férfiak szerint

A megkérdezett férfiak 60%-a szerint a barna hajú nők a legkívánatosabbak. A kutatásban részt vettek egyharmada (33,1%) azt mondta, hogy a legvonzóbb hajszín a barna, míg 28,6% a fekete hajat részesíti előnyben. Ez azt jelenti, hogy összesen a férfiak 59,7%-a kedveli a sötét hajú nőket. A férfiak 29,5 százaléka a szőkék mellett tette le a voksát, és 8,8 százalékuk szereti a vörös hajú nőket. A férfiak szemszín preferenciáit illetően a kék szemű nők győztek, a pasik 40,2 százaléka szerint a világos szemek a legvonzóbbak. A barna szemek a második helyen végeztek 29,2 százalékkal, a zöld szemek a harmadik helyen 17,5 százalékkal, míg a mogyoróbarna szemek az utolsó helyet foglalták el 13,1 százalékkal.

Mi a legvonzóbb haj- és szemszín kombináció? 

Összességében a férfiak szerint a barnahajú és kék szemű nők a legszexibbek és legvonzóbbak. Úgy tűnik, sok férfi egyetértene Brad Pittel, és inkább a barnahajú Angelina Jolie-t választaná, mint a szőke Jennifer Anistont.

Melyik testalkatot tartják a férfiak a legvonzóbbnak? 

Egy másik érdekes megállapítás, hogy a megkérdezett férfiak többsége nem a magazinokban, filmekben és TV-ben gyakran látott modellvékony nőkre tette le a voksát. A férfiak 38,8 százaléka szerint a teltebb testalkatú nők a legvonzóbbak, őket követik 25,5 százalékkal az enyhén teltebbek, harmadik helyre csúsztak a karcsú testalkatú nők 10,7 százalékkal és a férfiak 4,2 százaléka gondolja úgy, hogy a vékony nők a legkívánatosabbak.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.