A kiegészítők fontossága – hogy ne legyen „unalmas” a fürdőruha

pexles.com -
PR cikk fürdőruhadivat stílus
A női fürdőruha jóval több, mint egy ruhadarab a strandon vagy a medencénél való viselésre – inkább egyfajta „stílusnyilatkozat”, és a megfelelő kiegészítőkkel lehet igazán feldobni és kifejezővé tenni. A napernyők például nemcsak árnyékot nyújtanak, hanem egyúttal elegáns kiegészítőként is funkcionálnak, amelyekkel stílusosan védhetjük bőrünket a nap káros sugaraitól.

Kalapok terén a választék szinte végtelen: a széles keretű napszemüvegekkel és a fonott szalmakalapokkal, a divat szempontja mellett, fejünket is védhetjük a káros UV-sugaraktól. A szemüvegek, amellett hogy divatos kiegészítők, a szemünk óvásában is fontos szerepet játszanak, így érdemes olyan modelleket választani, amelyek egyaránt védik a szemünket, és illeszkednek stílusunkhoz. Ezek a kiegészítők praktikusak, ugyanakkor lehetővé teszik számunkra, hogy egyéni stílusunkat is kifejezzük, így biztosítva, hogy mindig magabiztosan érezzük magunkat a vízparton vagy a medencénél.

A fürdőruha és kiegészítői

Nem túlzás azt állítani, hogy a megfelelő kiegészítők nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a napsütéses hónapokban jól érezzük magunkat. A stílustanácsadók szerint a fürdőruha viselése sem válik egyhangúvá. Olyan cipőt érdemes választani, amiben elsüllyedés nélkül tud sétálni a fűben.

A nyári öltözködés öröme, hogy jó hangulatú viselet. Olyan szandált válasszon, amelyben későn is kint tartózkodhat, és olyan ékszereket, amelyek életben tartják a szabadság hangulatát, a két hét elmúltával is, illetve olyan kalapokat, amelyek azonnali csillogást biztosítanak.

Ezek a fürdőruha mellett a stílust is jelenthetik azoknak, akiket érdekel a divat, de túl elfoglaltak ahhoz, hogy sokat foglalkozzanak vele. A megfelelő kiegészítőkkel anélkül frissítheti fel nyári megjelenését, hogy ténylegesen megváltozna.

Ezek amolyan kis plusszal rendelkező csodák. Válasszon a meglevő fürdőruha mellé olyan pluszt, amely felfrissíti megjelenését, vagy vásároljon újat a fürdőruha-kollekció széles választékából. A hordtáska például sokat elárul viselőjéről, ízléséről és életmódjáról is. A legjobb nyári táskák emlékeztetnek rá, hogy ez az év legjobb része, és ki kell hoznunk belőle a legtöbbet. Válasszon citrusos színeket, vagy fehérített, halvány semlegeseket a sötét bőrből készült darabok helyett. A szalma mindig működik, vagy akár egy törölköző is – bármi, amitől frissességgel telinek tűnik, még akkor is, amikor laptopot és csomagolt ebédet visz magával.

Következő lépés: a cipő. A nyári cipővásárlás során a leggyakoribb hiba az, hogy drága, kényelmetlen magas sarkú cipőkre költünk, melyeket ritkán hordunk. Szinte mindannyian ezt tesszük, de ez butaság. Fektessen be inkább egy gyönyörű, kényelmes, mégis különleges lábbelibe – gondoljon például a kagylós rafia vagy bokakötős darabokra, hogy egyedi hangot kölcsönözzön outfitjének –, majd viselje bátran minden alkalomra. Meglátja: a fürdőruha is szinte megújul ezáltal.

A „kiegészítők helyett feleslegek” trükkjével nap mint nap feldobhatjuk öltözékünket és hangulatunkat, amely magától megérkezik, amikor elérkezik az ünnepi ruhatár összeállítása. Ha olyan nyári kiegészítőket választ, amelyekben különlegesnek érzi magát, akkor nem kell többé a „mit vegyek fel” dilemmája miatt szandált csomagolnia a vacsorázáshoz. Egyszerűen válasszon egy jól megtervezett, elegáns szandált, és viselje bátran éjjel-nappal.

Napszemüveg? Válasszon gyöngyházfényűt, neonszínűt vagy macskaszemformájút. Vagy miért ne kombinálná mindezeket? Kalapok? Egy csíkos sapka vagy egy monogramos baseball sapka mindig stílusos választás. Vagy ha merészebbet szeretne, válasszon szalmakalapot, amely garantáltan feldobja a régi vagy az új fürdőruhaszettet.

A fürdőruha és tartozékai

Egy jól megválasztott fürdőruha kényelmet és mozgásszabadságot biztosít, illetve magabiztosan és vonzóan érezhetjük magunkat benne. Az apró részletek, mint a napernyők, kalapok vagy éppen a szemüvegek, tovább fokozzák ezt az élményt, és védettséget nyújtanak a nap káros sugarai ellen. Azért fontos – fürdőruha mellett – figyelmet fordítani ezekre a kiegészítőkre, hogy minden pillanatban tökéletesen érezzük magunkat, és önmagunk lehessünk vízparti kalandjaink során.

(x)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.