Lenyűgöző ruhák és kalapok az idei Derby és Divatfesztiválon - Inspirálódj velünk!

Funny,Lady.,Vintage,Portrait,Of,Young,Adorable,Girl,In,Image
Shutterstock - Master1305
divatbemutató Derby és Divatfesztivál lóverseny Tiffany
Az idei Derby és Divatfesztivál számos emlékezetes pillanatot hozott. A lenyűgöző divatbemutató mellett a közönség is aktívan részt vett a stílusparádéban, és rengeteg inspirációt meríthettek egymás megjelenéséből.

A nyár egyik legizgalmasabb eseménye lezajlott: az idei Derby és Divatfesztivál! Ez a különleges rendezvény nemcsak a lóversenyek izgalmáról szólt, hanem a lenyűgöző divatbemutatókról is, ahol a legújabb trendek és elegáns ruhák kerültek reflektorfénybe. Inspirálódjunk együtt a kifutókon látott ruhákból!

lenyűgöző
Idén is tarolt a Vintage a lenyűgöző Divatfesztiválon!
Forrás: Shutterstock/Xeniia X

Lenyűgöző elegancia a pályán: 

A Derby és Divatfesztivál az elegancia és a kifinomultság szinonimája volt. Az eseményen résztvevők a legszebb ruháikat öltötték magukra, hogy megmutassák stílusérzéküket. Az idei évben a divattervezők különleges kollekciókkal készültek, amelyek között a klasszikus és modern stílusok egyaránt megtalálhatóak voltak.

A vintage stílus ismét bebizonyította, hogy nem csak a habos-babos nyerő, hanem néha egy egyszerű szabás, és élénk szín épp olyan romantikus, és elegáns stílust tud adni, mint egy díszesebb fazon.

Ruha fellelhetősége: AboutYou V I L A, 27.990 HUF

VILA Estélyi ruha, ár: 27990 Ft
Forrás: aboutyou.hu

 

A Kalapok királynője: Hódítás a fejdíszekkel!

Egy Derby fesztivál nem lenne teljes a kalapok nélkül. A különleges fejdíszek és kalapok a megjelenés koronái voltak, és a résztvevők gyakran versengtek, hogy ki viseli a legextrémebb és legszebb darabot. Az idei trendek között megtalálhatók voltak a nagy karimájú, virágokkal és csipkékkel díszített változatok, de helyet kaptak a minimalistább, elegáns fejdíszek is.

A kalap fellelhetősége: Csodakalap.hu, Bordó kézműves gyapjú kalap, 25000 HUF

Bordó női kézműves gyapjú kalap, ár: 25000 Ft
Forrás: csodakalap.hu

A kalapok és fejdíszek versenye különösen izgalmas volt. A résztvevők kreativitása és egyedisége lenyűgöző látványt nyújtott, és sokan már most elkezdtek ötletelni a jövő évi darabokon.

Az örök vintage: Szalmakalap, ami sosem megy ki a divatból

Beszerezhető: Reserved, Fonott szalmakalap, 8995 HUF

Fonott szalmakalap, ár: 8995 Ft
Forrás: reserved.com

 

Virágos hajdísz - ha valami visszafogottabbra vágynál

Itt megtalálod: Virágos hajdísz fairy, 3990 HUF

VIRÁGOS HAJDÍSZ FAIRY, ár: 3990 Ft
Forrás: cipofalva.hu

Az esemény résztvevői igazán kitettek magukért, és a pályán felvonultak a legszebb, legstílusosabb ruhákban és kalapokban. A divatbemutatókon a klasszikus elegancia és a modern trendek tökéletes harmóniában voltak. A divattervezők lenyűgöző kollekciókat mutattak be, amelyek közül sok darab igazi mestermű volt. A bemutatón a színek, formák és anyagok változatossága kápráztatta el a közönséget.

A vintage virágok az idei divatfesztiválon sem maradhattak el, amelyek sok ruhán visszaköszöntek: 

Szerezd be most: Orsay, virágos női ruha, 21.990 HUF

ORSAY krém színű női midi ruha vászonnal, ár: 21990 Ft
Forrás: orsay.hu

 

A Derby és Divatfesztivál bár már véget ért, de az esemény hatása még mindig érezhető, és bebizonyította, hogy pár kiegészítővel igazán különleges divat teremthető. 

Audrey Hepburn a színpadon:

 A virágos minták, és habos-babos csipkés elemek között a szemfüles nézők észrevehették, hogy a híres kis fekete ruha a Breakfast at Tiffany's című filmből nem maradhatott ki a bemutatóról! Az egyszerű ruhadarab könnyedén mutatóssá tehető pár kiegészítővel, mint a fehér gyöngysor, vagy a selyem kesztyű.

'Breakfast at Tiffany's,' 1961
Forrás: Getty Images/Archive Photos

Ha egy kicsit Audrey bőrébe bújnál, szerezd be a darabokat itt: Reserved, Ujjatlan fekete ruha, 9 995 HUF

Midiruha, ár: 9995 Ft
Forrás: reserved.com

És itt: Reserved, Nyaklánc gyöngyökkel, 3 595 HUF

Nyaklánc gyöngyökkel, ár: 3595 Ft
Forrás: reserved.com

 

  • Az idei Derby és Divatfesztivál ismét bizonyította, hogy az elegancia és a stílus időtlen értékek. A lenyűgöző ruhák és kalapok, a kifinomult divatbemutatók és a kreatív fejdíszek mind hozzájárultak ahhoz, hogy az esemény emlékezetes maradjon, és sokunkat inspiráljon a különleges divat megteremtésére!

Visszatekintésként pedig nézd meg az alábbi Derby és Divatfesztivál összefoglaló videót:

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.