Brooke Shields lánya az édesanyja esküvői ruháját viselte a ballagásán - A színésznő ebben ment hozzá André Agassihoz

Brooke Shields
AFP -
Újrahasznosított divat ballagás Brooke Shields
A színésznő lánya, Grier Henchy, különleges ruhát viselt a középiskola ballagásán. Az estélyit évekkel ezelőtt Brooke Shieldsen is láthattuk, még hozzá akkor, amikor hozzáment André Agassihoz.

Amikor eljött az ideje, hogy ruhát válasszon a ballagására, Brooke Shields lánya, a 18 éves Grier Henchy egyből az édesanyja szekrénye felé vette az irányt. „A lányom ballagási ruhája volt az első esküvői ruhám” - mondta Shields a People magazinnak az ikonikus darabról, amelyet akkor viselt, amikor 1997-ben hozzáment Andre Agassi teniszezőhöz.

Brooke Shields, Andre Agassi
Brooke Shields esküvői ruhája
Forrás: Getty Images

„Kicsit át kellett alakítani, hogy mindenhol passzoljon, és elegáns legyen” - tette hozzá a 18 éves Grier, aki idén ősszel kezdi meg az első évét a főiskolán. 21 éves nővéréhez, Rowanhoz csatlakozik a Wake Forest Egyetemen.

„Remekül nézett ki benne” - mondta az 59 éves színésznő. „Megtisztelő, amikor a lányod viselni akarja a ruhádat. Általában ezt nem tartják menőnek.”

Brooke Shields és két lánya a friss People magazin címlapján mosolyognak. A büszke édesanya, Rowan és Grier arról mesélnek, milyen az életük valójában, és az is szóba jött, hogyan fosztják ki édesanyjuk gardróbját.

„Semmi sem tiltott"- mondja Shields. „Bármit felvehetnek, már csak azért is, hogy a ruháknak legyen egy újabb életük. Eltetted őket, és néha rácsodálkozol, hogy miért, de ha újra viselik őket, az nagyon jó” - mondja. A ruha, amelyet Shields az Agassival való esküvőjén viselt tökéletes példa erre. A színésznőben nem keltett rossz érzéseket, hogy az estélyi előkerült, azt mondja, Agassi jó ember, ez egyfajta tisztelgés az együtt töltött idő előtt.

Nem ez az első alkalom, hogy gyerekei a színésznő ruháját viselik. Három évvel ezelőtt Rowan is az édesanyja szekrényéből választott ruhát a szalagavatójára. A gyönyörű lány egy Richard Tyler által tervezett skarlátvörös ruhát választott, amit Brooke az 1998-as Golden Globe-on viselt.

Ha az én ötletem lett volna, soha nem veszi fel. Maga ment le a földszintre, átnézte a gardróbot, és megtalálta. Nagyon különleges ruha, Richard Tyler készítette nekem, és elbűvölőnek éreztem magam benne. Nagy visszhangot váltott ki akkor, sokan azt mondták nekem, ha pirosat viselek egy ilyen rendezvényen, soha nem vesznek komolyan színésznőként.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.