Salma Hayek bikinis fotókkal ünnepelte 58. születésnapját: „Ezek közül egyik sem régi!"

bomba alak Salma Hayek születésnap
A színésznő hétfőn ünnepelte 58. születésnapját. A jeles nap alkalmából Salma Hayek 18 fotót töltött fel az Instagramra, melyek mindegyikén fürdőruhában szerepel.

„Születésnapi bikinidömping, boldog 58. születésnapot nekem! Utóirat: ezek közül egyik sem régi” - hívta fel a figyelmet arra Salma Hayek, hogy rajta bizony nem fog az idő. A posztját a #grateful (hálás) hashtaggel zárta, amellyel minden bizonnyal arra utalt, hogy hálás a sorsnak az életéért.

Salma Hayek
Salma Hayek 58 éves lett, ami az alakját elnézve szinte hihetetlen
https://www.instagram.com/salmahayek/

A képek között mindenféle van, bikinis, fürdőruhás, és harisnyatartós is, a legtöbb fotó pedig egy jachton készült. A lapozgatós galériát több híresség is kommentálta.

„BOMBAAAAAA” - írta Camila Morrone, 27 éves modell, míg a 66 éves Sharon Stone - aki szintén szeret magáról szexi képeket posztolni - boldog szülinapot kívánt.

„Sokkal jobban nézel ki 58 évesen, mint a legtöbb 20, 30 éves nő” - jegyezte meg egy rajongó, míg egy másik hitetlenkedve írta: „58?? Nem hiszem el!Mi vaaaan? Nem lehet így kinézni!"

Salma Hayek megmutatta, hogyan rejti el ősz hajszálait

A látszat ellenére az idő természetesen a színésznőn is nyomott hagyott, őszülő halántékát tavaly mutatta meg Instagramon, majd azt is prezentálta, hogyan rejti el a fehér hajszálakat anélkül, hogy hajat festene.

„Itt egy tipp, hogyan rejtheted el az ősz hajszálakat festés nélkül... Ne viseld a napszemüvegedet a fejedre tolva! Add tovább a bölcsességet!" - humorizált a fotók alatt az Alkonyattól pirkadatig színésznője.

A színésznő szerint az örök fiatalság titka a meditáció

Salma Hayek egy korábbi interjúban elmesélte, hogy fantasztikus formáját a meditációnak köszönheti. Szerinte ez az örök fiatalság titka.

„Tényleg hiszem, hogy ez az. Az emberek azt mondják, hogy az edzés, szerintem meg a meditáció. Meg kell találnod a saját utadat. Számomra az edzés nehéz... Nagyon nagy önfegyelem kell hozzá, ami nekem nincs. De a meditáció akár lehet egy séta a parkban is... Ha csak ülsz az adott pillanatban magaddal és ezt meg is éled, az már meditáció. Én ezt minden nap csinálom" - mesélte a gyönyörű színésznő, aki a meditáció mellett nyilván a tökéletes genetikájának is köszönheti külsejét. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.