Sulikezdés: cipők az iskolai folyosókra

jdsports.hu -
PR cikk iskolakezdès sportruházat sportcipő
Visszatérés az iskolába. Vannak, akik kipirult arccal várják, míg mások mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák. És itt nem csak a klasszikus iskolakezdésről van szó. Hanem az utazásból a szentimentális helyekre, vagy a mindennapi szokásokhoz való visszatérésről is. De ha az iskolába való visszatérésről van szó, akkor – akár várja gyermeked, akár nem – könnyítsük meg neki a szeptember elejét. Mert ha már iskolakezdés, akkor csakis magabiztos léptekkel. Ez pedig akkor lehetséges, ha a megfelelő gyerek cipőt választod. Hódítsátok vissza az iskolai folyosókat a saját szabályaitok szerint a JD Sports segítségével.

Milyen legyen a tökéletes iskolai gyerek cipő?

A fiú és lány iskolacipő nem csak a szettek alapja, hanem a gardrób olyan eleme, amiben a gyerkőcnek legalább a nap felét el kell töltenie. Ezért a kiszemelt modellnek meg kell felelnie az elvárásoknak minden helyzetben. Rendben, de mire kell figyelni a választásnál? Először is, az iskolai gyerek cipő esetén rendkívül fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen a lábfejhez: nem túl szűk, nem túl bő legyen. Ez látszólag nyilvánvaló, de ennek a szabálynak a betartása igazán növeli a kényelmet. Így elkerülheted a kellemetlen kidörzsölődést. Mindegy, hogy a gyermeked gardróbjában lesz-e, váltócipő iskolába, vagy egész napra szánt modell – a lábbelinek könnyű és légáteresztő, mégis tartós anyagból kell készülnie. És ne feledkezz meg a jó minőségű talpról sem, ami nem kopik, amikor gyermeked először fut végig az iskola folyosóján szünetben. És egy nagyszerű dizájnról sem. Hiszen a gyerek első évei az önfelfedezés kezdetét jelentik. A személyisége, a korlátai és a preferenciái. Akkor is, ha ruházatról van szó! Hagyd tehát, hogy gyermeked válassza ki álmai modelljét. Mindezeket a tulajdonságokat megtalálod a topbrandek modelljeiben. Jordan gyerek cipő, Nike, Puma vagy esetleg adidas gyerek cipő? Válassz okosan!

jdsports.hu

Topmárkák a sulikezdéshez

Bizonyára tudod, hogy a legjobb márkák sok helyzethez passzolnak. Támogatást, illetve nagyszerű megjelenést és kényelmet nyújtanak. Szóval… jó választás a sulikezdéshez! Ha junior már kiskorától kezdve különösen kedveli a brandet, amely logójában a pipát ábrázolja, akkor nincs más választásod, dönts a Nike gyerekcipő mellett. Olyan ikonikus bestsellereket választasz, mint az Air Force 1 vagy az Air Max? Vagy újdonságokat, amik mindenki figyelmét vonzzák az iskola folyosóin? Vagy a híres adidas triplacsíkját? Nézd meg az olyan modelleket, mint a Samba, a Gazelle vagy a Superstar. Ezek mindig topon vannak. Ha azonban gyermeked más márkákat bír, akkor keep calm. A JD Sports-nál mindent megtalálsz, amire gyermekednek szüksége van ahhoz, hogy magabiztosan kezdje az új tanévet. Dönts már most a legjobb fiú ás lány cipők mellett.

jdsports.hu

Tornacipők iskolába – lányoknak és fiúknak

És ha már a top márkákról van szó, akkor nem hagyhatjuk ki a Vans termékeit sem. Ez a brand mindenkinek ismerős, híres a tornacipőiről, tökéletesek az iskolai folyosókra. Univerzálisságuk és a könnyűségük miatt remekül helytállnk mind iskolai váltócipőnek, mind pedig olyan cipő szerepében, amiben a gyermek az egész napot tölti. Garantáljuk, hogy ezek olyan modellek, amiket a fiatal sneaker-rajongók kedvelnek. Ezt szabad szemmel is láthatod, mert bárhová nézel, mindenhol van valaki, aki valamelyik brand logójával ellátott cipőt hord. A legkelendőbb iskolai lány tornacipő után kutatsz, vagy fekete színben pompázó, fiú modellt keresel? Mit szólsz az ikonikus sakktáblamintás lépőhöz vagy belebújós modellhez? Ha azonban gyermeked szereti a szokatlan darabokat, akkor bátran válaszd a kontrasztos színeket! Neon, piros vagy esetleg lányos rózsaszín? Nálunk megtalálod a megálmodott gyerekcipőket iskolába, amik minden elvárásnak megfelelnek. Ne korlátozzátok magatokat! Alakítsd át gyermeked tanévkezdését a JD Sports segítségével. Mert ha már sulikezdés, akkor csakis 100%-osan.

jdsports.hu

(x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.