Harper Beckham 8 milliónyi ékszert aggatott magára: így vonult apja, David Beckham oldalán

Celebrity Sightings In Paris - September 29th, 2023
GC Images/Celebrity Sightings In Paris - September 29th, 2023 - Marc Piasecki
divathét David Beckham Harper Beckham
David Beckham lánya édesapjával érkezett a párizsi divathétre, hogy támogassa édesanyját. Harper Beckham 8 millió forintnyi ékszert is magára öltött a csodálatos ruhája mellett.

A 13 éves Harper Beckham támogatta édesanyját a párizsi divathéten és természetesen az alkalomoz illően öltözött. Gyönyörű, rózsaszín ruhát öltött, de nemcsak erre érdemes figyelni, hanem a kiegészítőire is, ugyanis 8 millió forintnyi ékszert viselt.

Harper Beckham
Harper Beckham édesanyja ruhájában és 8 milliónyi ékszerben divathetezett
Forrás: Getty Images

Harper Beckham 8 millió forintnyi ékszerben divathetezett

Az 50 éves Victoria Beckhamet minden családtagja támogatta a múlt héten Párizsban, ott voltak, hogy részt vegyenek divatmárkájának legújabb bemutatóján. A különleges alkalomra férje, a 49 éves David és négy gyermekük, köztük a 13 éves Harper Beckham is elment. A hírek szerint a földig érő ruhát Victoria készítette lánya számára a francia fővárosban tartott bemutató előtt. De nem ez volt a legértékesebb Harper több mint 18 ezer font értékű ékszert viselt, ami átszámítva több mint 8 millió forint. Arról azonban nincs hír, hogy ezek a tinédzser saját darabjai, vagy esteleg édesanyjától kölcsönözte. 

Harper Beckham ellopta a show-t bátyja, Romeo Las Vegas-i születésnapi buliján

Romeo Beckham 22. születésnapját Las Vegasban ünnepelte a család, de minden figyelem David és Victoria Beckham lányára szegeződött. Harper Beckham egy lélegzetelállító rózsaszín selyemruhában jelent meg, elbűvölve mindenkit eleganciájával és stílusával, amit sokan édesanyjához, Victoria Beckhamhez hasonlítottak. Úgy tűnik, Harper szereti a selymet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.