4 csillagjegy, akivel jól gondold meg, hogy randizol-e: hatalmas csalódás lehet a vége

Disappointed,Young,Couple,Standing,With,Arms,Folded,Over,Gray,Wall
Shutterstock -
szerelem asztrológia párkapcsolat horoszkóp ezotéria
Vannak csillagjegyek, akik bár izgalmasak vagy megbízhatóak, mégsem biztos, hogy könnyű velük együtt élni.

Kos

A Kos az erős akaratáról és kalandvágyó természetéről ismert. Bár ezek a jellemvonások izgalmasak lehetnek, egy idő után veszekedésekhez vezethetnek. A Kos szülött túlságosan versengő vagy türelmetlen lehet, amit sok csillagjegy nehezen visel. Ha békére és harmóniára vágysz egy kapcsolatban, akkor lehet, hogy nem a legjobb választás egy Kos partner. 

Oroszlán

Az Oroszlánok karizmatikus és magabiztos egyéniségek, de a figyelem és a csodálat iránti igényük gyakran sok és kimerítő lehet a partnerük számára. Ha nem vagy olyan típus, aki képes folyamatosan ajnározni a párját, inkább ne Oroszlánt válassz. Te kimerülsz, ő pedig csalódott lesz. 

Divorce.,Asian,Couples,Are,Desperate,And,Disappointed,After,Marriage.,Husband
A tüzes Kos sok vitát generálhat. 
Forrás: Shutterstock

Skorpió

A Skorpiók intenzívek és szenvedélyesek, ami egyrészt izgalmas, de kihívást jelent egy kapcsolatban. Hűségük és odaadásuk csodálatra méltó tulajdonságok, ám a Skorpiók meglehetősen birtoklóak és féltékenyek is tudnak lenni. Ha fontos számodra a szabadság és a függetlenség, akkor a Skorpió nem a te embered lesz. 

Bak

A Bakok megbízható és felelősségteljes partnerek, de gyakorlatias természetük miatt néha hidegnek vagy távolságtartónak tűnhet. Ráadásul ambiciózusak is, így karrierjüket helyezik előtérbe a kapcsolataikkal szemben. Ha folyamatos intimitásra vágysz, ne egy Bakot válassz társadul. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.