Megdöbbentő bejelentést tett Harry herceg a beteg Károly királlyal kapcsolatban

harry herceg
Getty Images for The Invictus Ga/The IGF Conversation: Realising a Global Community - Chris Jackson
békekötés találkozás III. Károly Harry herceg
Mindenki reménykedett abban, hogy Harry herceg londoni látogatása békét hozhat a királyi családba. Harry herceg azonban váratlanul közleményt adott ki,

Harry herceg kedd délután érkezett meg Londonba, az Invictus Games tizedik évfordulójára. Felesége, Meghan Markle nem kísérte el, otthon maradt két közös gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel. Minden várakozás ellenére Harry nem fog találkozni az édesapjával.

The Duke & Duchess Of Sussex Visit Sussex, Meghan Markle, Harry herceg
Harry hercet nem kísérte el Londonba Meghan Markle
Forrás: Getty Images/The Duke & Duchess Of Sussex Visit Sussex

Harry herceg maga erősítette meg amerikai lapoknak, hogy III. Károly olyan elfoglalt, hogy nem tud találkozni kisebbik fiával.

Válaszul a sok érdeklődésre és a folyamatos találgatásokra: a herceg nem találkozik az édesapjával, amíg az Egyesült Királyságban tartózkodik. Őfelsége zsúfolt programja miatt sajnos ez nem lehetséges. A herceg természetesen megértő apja kötelezettségeivel és különféle prioritásaival kapcsolatban, és reméli, hogy hamarosan találkozhat vele

 - áll a nyilatkozatban, melyet a sussexi herceg szóvivője juttatot el a sajtóhoz.

Harry herceg olajágat nyújtott

A lapok úgy tudják, Harry több családtagját is meghívta a számára oly fontos, veterán katonáknak rendezett sporteseményre, ám senki sem fogadta el a békejobbot. Katalin hercegné még mindig kezelés alatt áll rákbetegsége miatt, és amúgy is feltételhez kötötte a Harryvel való találkozást, Vilmos pedig már egy éve, a Tartalék című könyv megjelenése óta nem beszél öccsével.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.