Koós János özvegye, Dékány Sarolta mégis eladja otthonukat

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta Koós János otthon eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János özvegye, Dékány Sarolta korábban nem volt biztos döntésében, de úgy tűnik most végleg elhatározta magát: eladja otthonukat.

Dékany Sarolta még a nyáron kezdte el hirdetni közös otthonukat, a XII. kerületi ikerházat 195 millió forintért vásárolhatták meg, de később még az árából is engedett, hogy mihamarabb költözhessen. Később azonban változtatott a döntésén, úgy érezte, nem tudja eladni a közös emlékekkel teli otthont, ám most ismét a piacra került az ingatlan.

Koós János özvegye mégis eladja a családi házat Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"A ház eladó, kint is van rajta a tábla. Remélem, hamarosan költözöm. Úgy érzem, erősödtem mostanában, ráadásul sosem vagyok egyedül, mindig van mellettem valaki" - mondta a Ripostnak Koós János özvegye, aki gyakran jár ki férje sírjához. "Nagyon gyakran járok ki a temetőbe, többnyire egyedül. Ilyenkor persze rendbe rakpm a sírt, de nem csak ezért megyek. Ez az egyetlen hely, ahol úgy érzem, a férjemmel lehetek" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.