Hányinger kerülgette filmes csókja közben a világhírű színésznőt

Emily Blunt
AFP/Angela Weiss -
kémia csók Emily Blunt forgatás
A jól működő kémia és a rosszullét között számos árnyalat létezik a filmbéli csók esetén.

Emily Blunt Howard Stern rádióműsorában mesélt arról, hogy az évek során számos csókjelenete volt és bizony nem mind kellemes. Hozzátette, hogy nyilván a legtöbb partnerével nincs meg a kémia, ami nem gond számára, ilyenkor megpróbál színésztársában valami szerethetőt találni: mint a jó humor vagy a kedvesség és ezzel át is lendül a kezdeti nehézségeken. 

 Emily Blunt és Jamie Dornan
 Emily Blunt és Jamie Dornan remekül működtek együtt közös filmjükben.
Forrás: Lions Gate Entertainment

A kémia éteri dolog, amit nem igazán lehet palackba zárni, megvenni vagy eladni, de van akkora rutinom, hogy tudok úgy játszani, mint ha meglenne

 – folytatta.

Blunt azonban Stern kérdésére azonban olyan csókról is beszámolt, amikor konkrétan a hányinger kerülgette, de azt nyilván nem árulta el, kire gondolt. 

Korábban Sandra Bullock számolt be arról, hogy számára örökké borzasztó élmény marad a Ben Affleckkel közös csókja. Azt állítja, a Mint a hurrikán forgatásán a férfinak nagyon rossz volt a lehelete. Kirsten Dunst pedig arról beszélt, hogy Az Interjú a vámpírral forgatásán annyira jóban lett Brad Pittel, hogy számára rettentően kellemetlen volt a nála 20 évvel idősebb színészt szájon csókolni, ugyanis úgy érezte, mint ha a bátyjával csókolózna

A filmtörténet legkiábrándítóbb csókjairól ebben a cikkünkben olvashatsz

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.