Hozzávalók 4 személyre:
4 nagy vagy 8 kis cukkini
250 g ricotta
200 g szalonna
2 hagyma
1/2 csomó bazsalikom
olívaolaj
parmezán
Elkészítés:
Párold meg a hagymát egy kis olívaolajon, de ha nem vagy vegetáriánus, 200 g szalonna zsírján is piríthatod. Mosd meg a cukkinit, hosszában vágd félbe, és vájd ki a közepét. Keverd a hagymához (és a szalonnához) a ricottát, majd szórd meg bazsalikommal, töltsd be a cukkinik egyik felébe, szórd meg parmezánnal, tedd rájuk a másik felüket, majd kend meg olívaolajjal. A töltött cukkíniket tedd 200 fokra előmelegített sütőbe, és süsd őket 35 percig. Forrón tálald, köretnek rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.