csirke feldolgozás Buday Péter gasztroiskola webszakács Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész csirke bontása nehéz feladat, de meg lehet tanulni. A húsok előkészítése már "csak" gyerekjáték. Buday Péter ismét bemutat néhány fogást, és mellé egy receptet, amiben gyakorolhatjuk az elsajátított tudást.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9ZE6VbCjVKavC18t

Recept: Parmezános-majonézes saláta csirkemellcsíkokkal

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2ZFzK0K4Vq1nZi60

A recept leírása itt található!

További leckékhez látogass el a GasztroIskolánkba !

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.