Bolognai tésztát készítek- ez most széles metélt. Serpenyőben olívaolajat melegítek. Ráteszem a borjúcomb-kockákat, a kockázott sárgarépát-és zellergumót.
Megsózom és megszórom borssal, majd együtt pirítom őket takaréklángon. Öntök rá egy kevés húsalaplevet. Ezzel a kevés lével megpárolom. Miután elpárologtta a levét, és megpuhult a zöldség és a hús is, ledarálom. Miután végeztem, visszateszem a serpenyőbe a darálékot.
Újra alágyújtok, egy kis olívaolajat öntök hozzá, és hozzáadom a kész paradicsommártást. Felforralom. Tálaláskor össze is keverhetem a ragut a tésztával, de úgy is jó, ha a tészta tetejére adagolom. Reszelt parmezánnal viszont mindenképpen megszórom.
Az alapanyaglista ITT elérhető.
Ízlett a recept vagy éppen máshogyan készítenéd el? Küld el nekünk e-mailen az észrevételeidet az info@life.hu -ra!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.