A tészta sós vizét feltesszük, és amíg felforr és a tészta megfő, elkészítjük a mártást. A zöldségeket megtisztítjuk, majd nagyjából egyforma hasábokra vágjuk. Előveszünk egy nagy serpenyőt, beletesszük az olívaolajat, és ha megmelegedett, a zöldségeket is. Megsózzuk, megborsozzuk az egészet, és addig pirítjuk, amíg belül puha, kívül pedig ropogós zöldségeket kapunk. Utána hozzákeverjük a kifőtt, lecsepegtetett tésztát, és már csak annyi dolgunk van, hogy megszórjuk az apróra vágott bazsalikommal, és a reszelt sajttal.
Az alapanyaglista ITT is megtalálható.
Ízlett a recept vagy éppen máshogyan készítenéd el? Küldd el nekünk e-mailen az észrevételeidet az info@life.hu -ra!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.